Привітання з Великоднем своїми словами

У нашій добірці безліч найкращих привітань з Великоднем українською мовою які буде приємно почути кожному

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Для всіх християн світу немає свята більш довгоочікуваного, ніж Великдень. Звичайно, справа не в тому, що в цей день християнин після великого посту може поїсти те, що він хоче, а в тому, що закінчилася скорботу і настала радість – вічне життя. Відкрито шлях до Бога і смерті більше немає. Нехай в цей день радіє весь православний світ, а Господь милується з небес на свою Церкву і радіє разом з нами. Христос Воскрес!

Від щирого серця і світлої душі це привітання ми адресуємо саме вам! І говоримо Христос Воскрес! Бажаємо, щоб з настанням цього благодатного свята ваш будинок відвідали щастя, любов і благополуччя. Нехай цей день принесе удачу та успіх у всіх починаннях, посмішку, радість і турботу ваших близьких!

Вітаю з найсвітлішим святом в році. Жоден світське свято не зрівняється за красою і значущості з Пасхою Христовою. І нехай сьогодні не гримить салют, не вибухають петарди, але великодній дзвін дзвонів і святкова служба в храмі приємніше всіх сумнівних народних гулянь і п’яних розваг. Великдень – це свято для людських душ, які, як ми віримо, після земного життя возз’єднуватися з Богом. Бажаю вам насолодитися сьогоднішнім торжеством світла, доброти і любові. Христос Воскресе!

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Привітання з Великоднем у прозі

Привітати з Великоднем у прозі

Великдень – великий православне свято. У настільки святковий день хочеться побажати процвітання у всьому, добра здоров’я, миру. Нехай кожен день ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. Зі Святом Світлого Великодня!

Нехай на душі радісно буде, з мови летять компліменти, а в голові – ясна мета і знання про грандіозний майбутньому. Милостивої долі, цікавих відкриттів, Божої допомоги, успішних справ, довгоочікуваного розвитку і зростання. Зі святом! Христос Воскрес!

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався тепломі затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.