Привітання з Великоднем своїми словами

У нашій добірці безліч найкращих привітань з Великоднем українською мовою які буде приємно почути кожному

Вітаю з паскою! У цей світлий, добрий, дзвінкий свято – бажаю всім море любові, родинного єднання, духовного зростання і відчутного щастя. Будьте відкриті вірі і її очищувальну силу. Бережіть рідних і близьких і живіть у мирі, повному благополуччя, розуміння і привітності!

Спасибі, що поділилися сьогодні зі мною своєю радістю, миром і душевним світлом. Бажаю, щоб ваші великодні мрії збулися всі до однієї. Христос Воскрес!

Вітаю вас зі святом Святої Пасхи Христової! У цей світлий весняний день нехай ваше серце наповниться любов’ю, миром і радістю. Бажаю вам відкинути скорботу і смуток, нехай будь-які нещастя минуть вас і ваших близьких на довгі роки вашого життя. Христос Воскресе!

Привітання з Великоднем до сліз

Привітання з Великоднем у прозі

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Вітаю з паскою! Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння, любов, порядок і завжди присутній турбота одне про одного! Вмійте слухати і ваші благання також будуть почуті!

Сердечно і молитовно вітаю Вас і Ваших близьких з Пасхою Христовою – великим днем, що має назву Церквою «Святом Свят і Торжеством з Торжеств»! Щиро бажаю поновлення духовних і тілесних сил, довголіття і допомоги Воскреслого Спасителя! І нехай Христос завжди перебуває в Вашому серці Вірою, Надією та Любов’ю, множачи добрі справи та починання! Христос Воскресе!

Вітаю з цим світлим святом. І в цей день недільний хочеться побажати блага і добра. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою буде мирне небо, а поруч – улюблені і веселі рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі і образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.

Від щирого серця в світле свято Великодня хочу побажати, щоб тобі завжди вдавалося бути милосердним і добрим людиною, щоб віра і любов твого серця завжди приводили тебе до високих результатів благих справ і успіху, щоб на твоєму шляху не зустрічалося заздрості і лестощів, щоб в твоїй життя завжди горів вогонь надії і натхнення.

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це торжество віри, любові і світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруєте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа – Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскресе!