Привітання з Великоднем українською

У нашій добірці безліч привітань з Великоднем які буде приємно почути кожному

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю зберігати в своєму серці вогник любові, надії і віри, вогник, який завжди буде вести тебе до світлого щастя. Бажаю всіх благ твоїй родині, здоров’я, миру і достатку, бажаю тобі щирої радості і таких же великих чудес в житті, як це свято.

Нехай світле свято Великодня принесе світанок щастя і подарує силу віри. Христос Воскрес, і став світ добрішим, так нехай і сьогодні серце береже любов, а душа таїть світлу надію. Бажаю всіх благ і достатку сім’ї, здоров’я і лада в твоєму домі.

Від щирого серця в світле свято Великодня хочу побажати, щоб тобі завжди вдавалося бути милосердним і добрим людиною, щоб віра і любов твого серця завжди приводили тебе до високих результатів благих справ і успіху, щоб на твоєму шляху не зустрічалося заздрості і лестощів, щоб в твоїй життя завжди горів вогонь надії і натхнення.

З сердечним трепетом вітаю з Великим святом Святої Пасхи! Зустрічайте його з чистою душею і доброю совістю. Побажання: земних благ, духовного розвитку, душевного спокою, Божого промислу і волі у всіх справах і починаннях. Будьте збережені Господом на многая і благая літа. Радості торжества, міцної віри і безмежної любові!

Христос Воскрес! Нехай в це свято вся дружна родина збереться за шикарним столом і простяться всі образи, а непорозуміння назавжди залишать ваш будинок.

Бажаю тобі любити і вірити, сподіватися і не нарікати, терпіти і співпереживати. Нехай все чесноти людські будуть твоїми орієнтирами в спілкуванні і вчинках. Це так просто, але в той же час так важко і мені, і тобі, і кожному. Але для Бога немає нічого неможливого. Будемо молитися і просити у Всевишнього душевних сил і прощення за гріхи. У Велику Великдень Бог обов’язково нас почує. Христос Воскрес.

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукали тільки добрі і радісні події, в вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!

Бажаю, щоб світлий празник Пасхи був наповнений лише радісними емоціями, добром і справжнім дивом! Нехай твоє серце буде сповнене кохання, щастя і гармонії! Нехай промені весняного сонечка зігрівають твої душу і тіло!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!