Привітання з Великоднем своїми словами

У нашій добірці безліч найкращих привітань з Великоднем українською мовою які буде приємно почути кожному

Христос Воскрес! Нехай Велич свята огорне в цей День всю планету і дасть надію і щастя всім.У цей день бажаю всім добра і благополуччя. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати, щоб серце і душа зберігали міцну віру і добру надію, щоб Бог дарував своє благословення і світлу благодать.

Вітаю з паскою! Бажаю, в цей світлий день, радості, очищення, благословення, душевності і відчуття близькості господньої. Нехай мир і благополуччя зосередяться в ваших серцях і продовжать своє існування в повсякденному житті. Христос Воскрес!

У це світле свято від усієї душі бажаємо Віри, Благодаті і Любові. Зі святою Пасхою, нехай береже Господь ваш будинок.

Христос Воскресе! У Істину Воскрес – на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!

Вітаю з паскою. Бажаю здоров’я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

Вітаю зі святом Пасхи і від щирого серця бажаю миру, радості і процвітання, наснаги, гармонії і справжніх чудес в твоєму житті. Нехай Господь позбавляє тебе від мук і недуг, нехай твоє серце завжди вірить в хороше і штовхає тебе на все добре.

Бажаю в чудо-день Христового Воскресіння добра і миру в рідний дім. Щоб ви не знали горя, злості. Нехай сміх дітей, онуків променем іскриться, а за великим столом зберуться гості в будинок. Бажаю Божої благодаті, благословення з небес. Христос Воскрес!

Від душі хочу вас привітати з Христовим Воскресінням і побажати стійкості духу, терпимості і сили волі. У своїх вчинках грунтується на заповіти Божі і здоровий глузд. Так прибудуть з вами, віра, надія і любов!

В день Воскресіння Христового нехай збудуться всі найпотаємніші мрії, робота принесе очікувані плоди, відпочинок буде повноцінним і приємним. Бажаю сьогодні почути багато поздоровлень і добрих слів від друзів, родичів і просто знайомих людей. Нехай настрій буде прекрасним, а душевний настрій бадьорим. Бажаю гармонії у всіх сферах життя і нескінченного величезного щастя!

Закінчився великий пост. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право не грішно. Життя – це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос Воскрес!