Привітання з Різдвом українською мовою, у прозі

У нашій добірці безліч привітань з Різдвом які буде приємно почути кожному

Чарівного чоловіка вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю бути щирим і чесним, спокійним іврівноваженим, турботливим, надійним і незламним!

Нехай блищать кришталеві сніжинки на віях, надають особливого шарму Вашому чарівному погляду. Нехай, немов зірки, відображаються сяйвом у Вашій чарівною усмішці. Нехай на душі буде тепло, а чистота думок обдарує вірою і яскравим світлом. З Різдвом!

Нехай у домі Вашому не буде ніколи суперечок, а тільки світ, гармонія, добро, любов і розуміння один одного. Бажаю, щоб у Вашому будинку було досить, щоб Ви ні в чому не мали потреби. Нехай хранитель-ангел Вас ніколи не покидає, а удача, везіння, творче натхнення завжди були за плечима. Бажаю, щоб праця воздав вдвічі більше, ніж Ви очікуєте.

Сьогоднішнє свято – символ перемоги добра над злом, провісник радості і щастя. Бажаю вам, щоб світло Віфлеємської зірки наповнив життя любов’ю, миром і благополуччям.

На Різдво приходять чудеса. Нехай і до тебе загляне чарівник і начаклує безтурботне і веселе життя. З Різдвом Христовим!

Чарівного свята і барвистого настрою бажаю вам сьогодні, душевних подарунків, посмішок і незабутніх епізодів. Світлих вам благ і нехай улюблені будуть поруч, огортаючись разом сніжним щастям і доброю казкою, яка крутиться всюди. З Різдвом!

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Нехай в двері постукає Різдво і увірветься в твій будинок вихором успіху, запаморочливої ​​кар’єри, небувалою удачі, великого достатку і особистого благополуччя. Бажаю, щоб Бог тобі послав багато чудес і захистив тебе своєю рукою від різних бід. З Різдвом, братик!

Як же добре, що в це Різдво ми не самотні, і є кому розділити з нами чарівні, солодкі, ніби коричне печиво, миті! Сьогодні прийміть мої вітання, а також побажання здійснення всіх бажань! Нехай ваше життя наповниться радістю, бажаними перемогами і хорошим настроєм!