Привітання з Різдвом

У нашій добірці безліч найкращих привітань з Різдвом українською мовою які буде приємно почути кожному

Рідна матуся вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю тобі дорога святості в душі, думках і вчинках, бути задоволеною всім тим, що маєш і любити всіх тих, хто тебе оточує.

Мила сестричка! Вітаю тебе з Різдвом Христовим – найсвітлішим святом на землі! Нехай твій будинок буде сповнений друзів, стіл буде накритий безліччю страв, нехай гостинність і доброта будуть завжди вічними ангелами-охоронцями, які оберігають ваше сімейне вогнище! Нехай чаша любові буде повною і щастям наповнюється твоє серце! Будь щаслива!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі і серці, радості і натхнення, прагнень і перемог, щирого щастя і любові, міцного здоров’я і успіху в справах!

Моя улюблена і глибоко шанована свекруха, від щирого серця вітаю зі світлим святом Різдва Христового! Нехай зірки для вас завжди складаються вдало, серце сповниться любов’ю, а думки будуть чистими і ясними!

Хай щастя і радість будутьвхожі в твій будинок, нехай особи дорогих тобі людей, осяває посмішка. Щасливого і доброго Різдва!

Нехай буде щасливим і незвичайно радісним це Різдво Христове. Нехай Господь оберігає на життєвому шляху!

Вітаю вас з Новим роком! Це час прощати, забувати погане і загадувати бажання. Я бажаю, щоб особлива атмосфера і сила цього свята допомогли вам відпустити образи, стерти з пам’яті гіркоту розчарувань і побачити майбутнє, освітлене прекрасною мрією.

Нехай в це Різдво в вашому домі зародиться справжнє щастя, яке буде рости і множитися, давати добрі плоди, любов і благополуччя. З Різдвом!

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Нехай Різдво Христове обдарує Ваш будинок благодаттю і світом, а Господь ніколи не перестане оберігати!

З Різдвом! Бажаю величезного щастя, здоров’я і любові! Нехай серце завжди буде наповнене теплом, а будинок – затишком і посмішками! Боже, бережи вас і ваших близьких! Зі святом!

Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров’я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам’ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.