Привітання з Різдвом українською мовою

У нашій добірці безліч кращих привітань з Різдвом своїми словами, у прозі які буде приємно почути кожному

Нехай Різдво Христове принесе в твоє життя тільки благими звістками, багато позитивних емоцій та величезну порцію щастя! Нехай Господь береже тебе і всіх твоїх близьких, пошле вам багато здоров’я, енергії і сил! Бажаю матеріального благополуччя, щирої любові і миру!

Різну смакоту вже на столі. Місто наповнене вогнями і чарами. У цю ніч, всім мріям судилося збутися. Я бажаю тобі, щоб скрізь і всюди тобі супроводжувало добра, поруч з ним крокувало щастя і успіх. Нехай у тебе в цьому, так і в наступних роках все буде прекрасно. З Різдвом Христовим, зі святом вогнів і чудес!

Нехай в цей день прийде спокій і щастя. Нехай за тебе моляться рідні. Бажаю, щоб твій будинок відвідували віддані друзі. З Різдвом!

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю яскравого світла і тепла в душі, вірною благодаті в будинку і доброї удачі на життєвому шляху, чудесного щастя і згасає надії, міцного здоров’я і великої любові серця.

Вітаю всіх з Різдвом Христовим, з щирим бажанням, щоб світло надії, освітлений немовлям Ісусом в день його чудесного народження, ніколи не переставав висвітлювати ваш шлях. Мої найкращі і теплі побажання, Зі Святом!

З Різдвом! Бажаю в цю чарівну ніч, щоб вас відвідати не рогата рис, а милий ангел, і наповнив ваш будинок радістю, любов’ю і добром.

Різдво-це найсвітліший і чарівне свято в році. В цей день я бажаю вам, щоб помисли були світлими, а вчинки добрими. Щиро посміхайтеся світу, відкрийте душу для добра, не женіться за гарячими задоволеннями і нехай мир і благодать оселяться назавжди у вашому серці! Бажаю, щоб на вашому життєвому шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новийдень приносив вам лише радість, щоб ваше майбутнє було щасливим. У цей святий день я хочу побажати вам щастя абсолютного і безхмарного, любові чистої та сильною, здоров’я міцного і всього самого найкращого! Відкиньте всі проблеми і турботи, зберіться всією сім’єю за накритим святковим столом, згадайте все хороше, чим порадував минулий рік. Нехай в сім’ї панують мир і спокій, нехай на роботі все йде гладко, нехай у вашому серці завжди живе любов!

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!