Привітання з Різдвом своїми словами

У нашій добірці безліч зворушливих привітань з Різдвом до сліз які буде приємно почути кожному

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю, щоб на небі запалювалися яскраві зірки удачі, щоб в твоєму серці мерехтіли яскраві вогники доброти. Нехай це чудове свято створить для тебе справжнє диво, нехай твій ангел-хранитель вкаже тобі шлях до заповітної мрії. Бажаю жіночого щастя і вірного кохання.

З Різдвом Христовим я всіх вітаю і бажаю неземних чудес, святості у всьому, праведності у вчинках доброти!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Нехай смуток піде з серця геть, а на душі буде спокійно і тепло. Даруйте добро і теплі слова, в велике свято Різдва!

Вітаю рідних і найближчих людей з Різдвом Христовим! Нехай Божа благодать опуститься на вас і подарує все найсвітліше і чисте. Нехай цей чарівний і дивний свято наповнить ваші серця безмежною радістю і любов’ю. Щастя вам, рідні, і виконання заповітних бажань!

Кожне свято Різдва Христового приносить чудові миті, незабутні хвилини щастя і благодаті. Нехай і сьогоднішнє свято принесе вам виконання всіх світлих помислів і допоможе знайти свою дорогу, що веде до повної гармонії душі і тіла. Дякуйте Господу і любіть один одного!

Різдво … Тихо падає сніг, запах свічок і ялинки, різдвяні наспіви і довгі зоряні ночі … Завмерла від захоплення Всесвіт, бо прийшов Спаситель, і світ наповнився радістю і світлом. «Засяяло світло Розуму». Це сяйво непогасно. За прекрасний день Різдвяних свят, який робить всіх нас краще і чистіше!

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

Багато в Різдво бажають один одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є – любов, благополуччя і успіх.

Чудового чоловіка вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю міцного здоров’я і бадьорості душі, безсумнівною відваги і вірних рішень в життя, достатку в домі і благополуччя, поваги в оточенні і підтримки рідних людей, світлого щастя і бравою удачі.

Бажаю, щоб ти завжди був укритий крилом ангела, ніколи не потрапляв в неприємності, а завжди був успішний, щасливий і здоровий. З Різдвом!

З Різдвом, святом торжества життя! Нехай ніколи не зникає світло вашої душі, нехай буде в ній тепло, затишно і завжди багато місця для рідних людей, вірних друзів та радісних спогадів.