Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

У нашій добірці безліч оригінальних привітань з Різдвом своїми словами, до сліз які буде приємно почути кожному

Щасливого Різдва Христового, наш солдат, що зустрічає ці різдвяні свята далеко від свого будинку, забезпечуючи мир і душевний спокій кожному з нас. Ти – справжній символ нашої безпеки, уособлення хороброго серця, могутності й сили нашої держави. Ти – наш Ангел-хранитель. Де б ти зараз не перебував, з Різдвом тебе, наш герой! Пам’ятай, навіть на службі ти не один, ми – твоя сім’я і завжди душею і серцем поруч з тобою.

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Сердечно вітаю Вас з великим святом Різдва Господа нашого Ісуса Христа. Христос народжується – славте! Бажаю вам різдвяної радості і допомоги Господа у всіх добрих справах, миру і благоденства!

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

Ось і настав світле і радісне свято – Різдво Христове! Бажаємо всім, від малого до великого – сміху, піднесеного настрою, святкових сюрпризів і багато-багато задоволень! Нехай віра буде надійною опорою і підтримкою в душі у кожної людини! Щастя вам, здійснення мрій, приємних подій і великої любові!

Дорогий кум, вітаю з Різдвом тебе. Бажаю залишатися в душі веселим і життєрадісним дитиною, людиною, яка вірить в мрію, удачу і диво. Бажаю тобі, куме, здоров’я, життєвого блага, великих діянь для відради серця і гордості душі.

Від щирого серця бажаю вам відчути магію Різдва! Нехай ваш будинок буде осяяний м’яким світлом сімейного затишку, нехай побут буде овіяний ароматами домашньої їжі, а вечора оповиті теплом і турботою близьких!

Бажаємо, щоб святкування приходу в світ Спасителя згуртувало вашу сім’ю, помножив взаєморозуміння, щоб ніякі переживання зовнішнього світу не могли похитнути сімейний корабель.

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.