Привітання з Різдвом до сліз

У нашій добірці безліч гарних привітань з Різдвом у прозі які буде приємно почути кожному

Улюблена подруга, нехай прихід Різдва наповнить твоє серце безмежною любов’ю, щоб ти змогла поділитися цим прекрасним почуттям зі своїми близькими і друзями, а прекрасна Різдвяна зірка направитьтебе на шлях щастя і благополуччя. Щасливого Різдва Христового!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом українською мовою

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

У Різдво Христове побажаю всім серцем завжди вірити в світло і турботу, що дарує Бог, в любов і щирі почуття. Зі святом!

Справжнього чоловіка, прекрасної людини і відмінного товариша, вітаю з Різдвом Христовим! В цей великий господній двонадесяте свято бажаю – благополуччя, душевної рівноваги і внутрішньої гармонії, достатку, уваги і людського тепла. Хай щастя і любов поселяться в твоєму домі. Зі святом!

Моя дорога хресна, з Різдвом вас! Всім серцем бажаю вам здоров’я, спокою на душі, завжди мати час для відпочинку і берегтися від поганого! Нехай сварки і печалі ніколи вас не турбують!

З Різдвом Христовим! Нехай божественний свято осяє наші серця і душі, а також проллє з вселенської чаші благополуччя дари на наші життя! Нехай настануть світлі смуги наших удач, і здоров’я прибуде до нас разом з красою потужним потоком! Бажаємо всім християнам бути під крильцем свого ангела-хранителя і жити, як у Христа за пазухою!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мир Божий перебуває в твоєму серці, а в душі запанує спокій і умиротворення. Ніколи не відступай від своїх цілей. Будь щасливий і успішний в справах!

З Різдвом! Бажаю чудес, доброти, світу і веселощів. нехайвсі морози і хуртовини, що з’являються у вашому житті, поступляться місцем теплою сонячною весни.

З Різдвом Христовим! Бажаю процвітання і благополуччя. Нехай в двері постукає щастя, а світ стане сповнений нових відкриттів!

Нехай в Різдво Христове прокинуться дух і пробудяться нові сили, нехай промінцем надії озарится твій шлях, нехай з іскорки доброти і любові починається кожне твоє діло. У це чудове свято бажаю здоров’я, щастя, достатку, терпіння, удачі, блаженства для душі і благополуччя для життя.

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!