Різдвяні привітання

У нашій добірці безліч сучасних Різдвяних привітань українською які буде приємно почути кожному

У дні світлого торжества сердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим. Бажаю Вам багатої милості від Народженого Богонемовля, доброго здоров’я і допомоги Божої у всіх справах праведних.

Мій кращий друг, я дуже сподіваюся, що ти щасливий в цю Різдвяну ніч. Нехай дух Різдва увійде в твоє серце, щоб пробудити радість, любов і щедрість, і повернути тобі віру і надію на найкраще. Вітаю!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Мій коханий чоловік. Хочу привітати тебе з Різдвом. Ти – віруюча людина, тому я впевнена, що з Божою допомогою ти досягнеш всіх своїх цілей. Нехай всі негаразди пройдуть стороною, а удача завжди буде в твоїх руках. Мій дорогий, я тебе дуже люблю і бажаю тобі здоров’я. Щастям і коханням я тебе забезпечу сама, головне- ти не хворій. Я тобі бажаю продуктивного і успішного року. Нехай всі твої намічені плани реалізуються, і ти почнеш більше часу проводити зі своєю родиною. Сподіваюся, що бажання, яке ти загадаєш сьогодні, обов’язково збудеться. Я люблю тебе, найкращий чоловік у світі. Дякую Богу за тебе. Я найщасливіша з тобою, і з кожним днем ​​стаю ще більш щасливою. З Різдвом, дорогий!

З Різдвом Христовим. Нехай запалиться яскравий вогник щастя і надії, нехай казка свята подарує світло добра і радості. Бажаю натхнення для твоєї відкритої жіночої душі і щирої любові для чуйного серця.

Дивну жінку вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю бути вірною собі і своїй вірі, що не здаватися, а воістину бути справжньою, а також іскритися від щастя і везіння!

Різдво нечутно ступає по глибокому снігу. Все навколо сяє вогниками і навіть природа завмерла в очікуванні дива. Хочу побажати Вам в цю казкову ніч умиротворення, щастя і благополуччя. І нехай всі Ваші мрії збуваються в новому 2021 році, якими б чарівними і нереальними вони не здавалися.

З Різдвом Христовим! Постараюся своїми словами показати наскільки я щиро бажаю тобі всього самого найкращого і світлого. Бажаю сподіватися на небесні сили не тільки в годину потреби, але і в радісні моменти згадувати проних. З божою допомогою, а також завдяки власним силам нам підвладне все. Бажаю відчути контроль над своїм життям на собі і втілити задумане.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю чесних слів і добрих вчинків в житті, щирої радості і вірного щастя в душі, світлої надії і одкровення в серце.