Різдвяні привітання своїми словами

У нашій добірці безліч щирих Різдвяних привітань своїми словами, у прозі які буде приємно почути кожному

Різдвяного щастя в наші будинки! Щоб затишок і спокій ніколи не покидали наші сім’ї. Нехай Христос піклується і допомагає кожному з нас, вселяючи в наші душі свою любов. Щоб небесна благодать оселилася в людському серці і зоряні промені світла ніколи не згасали в наших очах.

З Різдвом Христовим, зі святом! В цей чудовий, світлий день хотілося б побажати всім миру, добра, любові, благополуччя і справжнього безмежного щастя. Бажаю, щоб ви були оповиті турботою своїх близьких і дарували їм ще більше у відповідь. Вірте, що Бог завжди поруч і оберігає вас від всього поганого. І не забувайте його дякувати за все, що у вас є і ще буде. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Нехай яскрава різдвяна зірка запалить в душі вогонь і допоможе відшукати дорогу до мрії! Нехай Господь і ангели допоможуть її здійснити! Чудес тобі і чарівництва! Казкового настрою і несподіваних, неймовірних, але дуже приємних сюрпризів!

Настав саме довгоочікуване свято року – Різдво! І сьогодні, в цей святий вечір, ми хочемо привітати вашу сім’ю з цим святим днем! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай кожен новий день, кожен новий годину приносить тільки задоволення і задоволення, благополуччя, а в вашій душі завжди буде спокій і рівновагу. Нехай Христос вас оберігає від усіх життєвих негараздів і дарує вам радість. Бажаємо, щоб у вашому домі завжди лунав щасливий сміх, сльози були тільки від радості, і щоб доброта не покидала ніколи ваших сердець. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою і думати завжди тільки про хороше, і тоді все погане відступить сама собою. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні, вірні подруги і друзі!

Вітаю вас з Новим роком! Нехай сила цього свята допоможе придбати те, чого не вистачає, знайти те, що загубилося, і відкинути те, що не потрібно. Бажаю сімейного благополуччя, успіхів у роботі та в особистому житті і, звичайно, щоб на душі був спокій і блаженство. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю яскравого мерехтіння щастя душі, вічного сяйва доброї надії, велике і чисте кохання в серці.

Вітаю зі світлим святомРіздва Христового! Бажаю спокою на душі і на серці, мирного неба над головою!

Від щирого серця вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю добра, щастя, радості і веселощів, нехай на Вашому життєвому шляху ніколи не зустрічається зневіру і будь-які неприємності. Будьте завжди щасливі і життєрадісні, творіть добро, яке обов’язково до Вас повернеться в десятикратному розмірі!