Привітання з Водохрещем своїми словами

У нашій добірці безліч оригінальних привітань з Водохрещем у прозі, до сліз які буде приємно почути кожному

Хрещення Господнє – це таке свято, яке не можна не відзначати. Тому накривай на стіл і збирай близьких людей. Нехай в твоєму домі буде тепло від усмішок і обіймів, нехай рідні та близькі ніколи не переживають і не сумують, хай ті, кого ти любиш, не перестають бути поруч і підтримувати тебе в будь-яких ситуаціях.

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

Вітаю Вас з найбільшими православними святами – Богоявленням і Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб на Вас зійшла свята Божа благодать. Щоб тіло і душа, омиваючись освяченою водою, наситилися здоров’ям, легкістю, втіхою. Щоб пішли біль, досада, розчарування, ненависть і пороки, а на зміну їм в душі запанували мир, спокій і злагода!

Пам’ятай, що Водохресний вечір повний небезпечних несподіванок – можна заробити чоботом по голові або застрягти в черзі за водою. Можна зустріти кохання всього життя і не факт, що взаємну. А можна просто провести святоцей з Богом і найближчими!

Сьогодні велике свято – святе Богоявлення! У зв’язку з цим побажаю тобі знайти в душі спокій, що не розтрачуватися через дрібниці і йти до своєї мрії, нікуди не звертаючи. І тоді у тебе точно все вийде. Успіхів!

Цей день не простий, але доленосний. І начебто звичайний, але світлий і святковий. Нехай морози відступлять, а весна дасть про себе знати тонким ароматом, ледь помітним. Але таким радісним, адже сьогодні Господь був хрещений, а віра його полилася на нас потоком, лавиною, світлом радості і душевного спокою. З Хрещенням, нехай Бог буде у вас в душі і серці.

Бажаю, щоб у Ваш будинок прилетів білий голуб, і приніс з собою віру, любов, гармонію і благополуччя. З хрещенням Господнє!

Сьогодні 19 січня звідусіль чується дзенькіт дзвонів. Мороз і свіже повітря наповнюють душу чистотою. Я хочу привітати тебе з цим світлим святом. Нехай твій будинок наповнитися щасливими моментами, радісними днями і незабутньою любов’ю. бажаю,щоб твоє серце переповнювала доброта, душа була спокійна, а розум чистим. Нехай на твоєму життєвому шляху тебе обійдуть негаразди і розчарування. Дай Бог тобі здоров’я і радості.

Бажаю добрих звісток, тільки добрих і довгоочікуваних гостей, щасливих, благополучних років, щоб в них не було горя, печалей і бід. З Хрещенням!