Привітання з Водохрещем своїми словами

У нашій добірці безліч оригінальних привітань з Водохрещем у прозі, до сліз які буде приємно почути кожному

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

У цей особливий, наповнений святістю день мені б хотілося побажати тобі гармонії, душевної умиротворення, спокою і ідилії. Нехай небеса оберігають твою душу, а ангели зберігають твій будинок від зла і бід. З Хрещенням Господнім тебе, не втрачай віри у краще, і вона неодмінно допоможе в скрутну хвилину.

Вітаю з Хрещенням. Нехай твоє життя буде живим джерелом, нехай твоя водиця змиває всі недуги і тривоги. Бажаю, щоб Бог простив усі гріхи, помилки, щоб Він послав здоров’я, силу, благодать, щоб було серце твоє улюблене, щоб була душа твоя чиста.

Вода Свята сили додасть всім сьогодні! Поспішай швидше зануритися в ополонку, запасись здоров’ям на рік! З Хрещенням Господнім тебе, нехай все буде в тебе добре, благодаті тобі і щастя!

З Хрещенням, панове. Бажаю всім бути добрими і чесними людьми. Чиніть до людей тільки так, як хочете, щоб вони чинили з вами.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

З Благословенням господнім! Нехай священна вода наповнить силою і здоровим духом, а водохресний мороз зміцнить тіло. Нехай негараздів протягом біжить стороною, а час уповільнює свій хід в радісні і щасливі моменти. Нехай в водохресну холоднечу серце гріє любов, доброта і милосердя. Бережіть віру, і вона обов’язково збереже Вас і вашу родину!

Вітаю зі святом святих! Бажаю душевного спокою, легкості на серце і міцного здоров’я тобі і твоїй родині.

Привіт! Я водохресна смска, відправлена ​​найулюбленішого і прекрасного хлопцеві на світі! Нехай це велике свято подарує тобі духовні і фізичні сили на те, щоб прожити рік в мирі, добрі, чесності і любові. Я тебе обожнюю, обіцяю дарувати тільки ласку і теплоту, ти у мене найкращий чоловік на всьому світі!

З Хрещенням Господнім. Бажаю позбутися всіх тривог і негод, бажаю з першими краплями священної водиці відкрити для себе світ благодаті.

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!