Привітання з Водохрещем своїми словами

У нашій добірці безліч оригінальних привітань з Водохрещем у прозі, до сліз які буде приємно почути кожному

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Сьогодні настав велике свято – Святе Богоявлення! Бажаю, щоб всі твої помисли були чисті, як білий незайманий сніг за вікном, а впевненість в собі такий же міцною, як хрещенські морози. Бережи тебе Господь!

Хрещення Господнє – це такий день, в який хочеться вітати своїх рідних і близьких людей, а вас – особливо! Прийміть від мене привітання і найкращі побажання! Нехай ви будете здорові, щасливі, бадьорі і радісні! Ще бажаю вам добробуту, взаєморозуміння з близькими людьми, удачі і терпіння! А ще – завжди гарного настрою!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця бажаю, щоб Господь за добрі твої справи і думки винагородив тебе здоров’ям, силою, вірою, надією і любов’ю! Всіх благ і світу за вікном!

З Хрещенням Господнім. Бажаю хрест свого життя нести гідно і гордо, і нехай це буде хрест благополуччя і щастя. Бажаю змити з себе всі хвороби і тривоги, подарувати своєму серцю надію і любов. Нехай буде міцним здоров’я, вільної – душа і доброї – все твоє життя.

Нехай Бог пошле тобі здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай твоя сім’я живе в радості й достатку. Вітаю з Хрещення Господнього!

Нехай сьогодні в ополонці священної на тебе зійде благословення. Щиро бажаю тобі, друже, міцного сибірського здоров’я, щоб жодна хвороба тобі була не страшна. Щоб тебе ніколи не наврочили і бізнес-справи, як і раніше, йшли добре. Гору щастя, грошей і фінансового достатку.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє подарувало мир і гармонію твоєї душі, а також зміцнило щиру віру в серці! Нехай здоров’я буде міцним, любов – взаємної, а життя – прекрасним! Нехай Бог щодня посилає тобі промені добра!

Бажаю, щоб відносини були такі ж міцні як Водохресні морози, а приходять невдачі і невезіння такі ж швидкоплинні і погано запам’ятовуються.