Привітання з Великоднем українською мовою

У нашій добірці безліч красивих привітань з Великоднем до сліз які буде приємно почути кожному

Вітаю з паскою. Бажаю здоров’я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

Вітаємо від щирого серця зі світлим весняним християнським великим святом Пасхи! нехай Божа благодать і благословення зійде на Ваш будинок і Вашу родину, нехай дарує Вам Господь здоров’я і довгі роки активної насиченою радісними подіями життя. Нехай завжди Вас оточують добрі та чуйні люди. Будьте збережені Богом, улюблені і щасливі!

Христос Воскрес! Бажаю в світле свято Пасхи миру і добра, щастя і блага, любові і поваги, великодушності і щедрості серця.

Вітаю зі святом Пасхи! Нехай цей день під мелодійний дзвін великодніх дзвонів принесе в ваш будинок умиротворення, душевний спокій, гармонію і благі вісті. Нехай прикрасять ваші святкові столи в сімейному колі пишні паски і яскраві крашанки – символи віри, радості, багатства, любові до ближнього і надії на світле майбутнє.

Вітаю з паскою. Бажаю щирою надії в серці, чистої любові в житті і вірного блага. Нехай душа буде вдячна Богу за все, нехай це світле свято нагадає про високі почуття і подарує натхнення до милосердя і добрих справ.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Нехай в цей день радість і віра увійдуть в твоє серце, витіснять звідти тривоги і печалі, і залишаться там назавжди. І нехай Бог почує всі твої молитви і завжди дає тобі те, про що ти його попросиш!

Нехай світле свято Великодня принесе світанок щастя і подарує силу віри. Христос Воскрес, і став світ добрішим, так нехай і сьогодні серце береже любов, а душа таїть світлу надію. Бажаю всіх благ і достатку сім’ї, здоров’я і лада в твоєму домі.

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай настане в твоєму житті благодать. Бажаю здоров’я, відради і щастя, бажаю, щоб це світле свято подарував тобі чудову зустріч з близькими, добру надію і безмежну любов!

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай Великдень стане у вашому житті початком нових благочестивих подвигів, перемог і звершень, нехай ваші ангели і святі ніколи не покидають вас і направляють по вірному шляху, а душі наповнюються світлом і радістю!