Привітання з Великоднем у прозі

У нашій добірці безліч самих красивих привітань з Великоднем своїми словами які буде приємно почути кожному

Бажаю в чудо-день Христового Воскресіння добра і миру в рідний дім. Щоб ви не знали горя, злості. Нехай сміх дітей, онуків променем іскриться, а за великим столом зберуться гості в будинок. Бажаю Божої благодаті, благословення з небес. Христос Воскрес!

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Поздоровляю з Пасхою і бажаю бути людиною милосердя і великодушності. Нехай це світле свято подарує світлу надію і справжню віру в справжнє диво.

“Мир вам!” – так вигукнув Ісус коли воскрес … Ось я і хочу побажати, щоб з цього дня в твоєму житті був лише мир, стабільність, процвітання і впевненість у завтрашньому дні. Нехай тобі зустрічаються на життєвомушляху ті люди, які несуть мир, творчу енергію і радість. І сам ти, теж, не “підкачай» – будь по життю творцем, а не руйнівником. Зі святом!

Зі святом Світлого Великодня! Бажаю щіпку небесних милостей і жменю нагальних радощів! Нехай розум в покорі завжди живе надією, а душа знає міру!

Вітаємо від щирого серця зі світлим весняним християнським великим святом Пасхи! нехай Божа благодать і благословення зійде на Ваш будинок і Вашу родину, нехай дарує Вам Господь здоров’я і довгі роки активної насиченою радісними подіями життя. Нехай завжди Вас оточують добрі та чуйні люди. Будьте збережені Богом, улюблені і щасливі!

Ось і настав світле Воскресіння Христове – самий радісний православне свято! Нехай щедрим і багатим буде великодній обід в вашому домі! Нехай пишний паску і яскраві крашанки стануть символом добра, миру і благополуччя!

Нехай Господь оберігає тебе від бід, а спокій і радість ніколи не покидають твій будинок. Миру і благодаті тобі і твоїм близьким в день світлого Христового Воскресіння! Міцного здоров’я, здійснення всіх бажань, взаєморозуміння і любові!