Привітання з Покровою своїми словами, у прозі

У нашій добірці безліч гарних привітань з Покровою своїми словами, до сліз які буде приємно почути кожному

У день прекрасного свята Покрова Пресвятої Богородиці прийміть найщиріші побажання. Нехай у вашому житті все ладиться, нехай кожен день приносить яскраві миті. Бажаємо вам величезного щастя, міцного здоров’я, везіння та успіхів у всьому. Нехай це свято принесе вам відмінний настрій, радість і удачу. Нехай здоров’я вас ніколи не підводить, нехай в сім’ї буде затишок і любов. Довголіття вам і завжди приємних новин, миру і добра. Нехай ваша мрія стане реальністю.

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі булиукриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

Зі святом, з Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай бачення високих чудес допомагає йти по життю і долати труднощі. Спільна підтримка і розуміння, життя в сьогоденні дні і прозорливість допоможуть в найвідчайдушніші хвилини. Так нехай кожному будуть доступні ці чудеса. Творити свою долю – право людини, і його здійснюють при божественної підтримки.

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Сьогодні настав священний свято – Покрову Богородиці. Як же багато теплих і справжніх слів хочеться вимовити в такий важливий, справді відповідальний день. Дорогий людина, ти в дійсності володієш можливістю бути найщасливішим, адже твоя теплота і доброта можуть зігрівати кожного. Велике спасибі за те, що ти даєш своїм оточуючим людям, готовий захищати своїх близьких. Нехай твоя сім’я завжди буде поруч, а щастя ніколи не йде. Знаходь моменти щастя і потаємної радості завжди, адже життя дана для того, щоб люди могли нею насолоджуватися повною мірою, розуміли, як найкраще розвиватися для досягнення бажаних результатів. Бажаю тобі назавжди позбутися від смутку, яка може бути істотною обмежувачем. Знай і вір в те, що Господь і Богородиця приготували для тебе тільки найкращі грані життя, які потрібно неодмінно відкривати. Ти – прекрасна людина з чуйним серцем.