Привітання з Покровою своїми словами, у прозі

У нашій добірці безліч гарних привітань з Покровою своїми словами, до сліз які буде приємно почути кожному

Сьогодні сиплються щирі вітання з наступаючим святом, з Покровом Богородиці. Настільки дивовижна подія неодмінно потрібно відзначити по-особливому, проявивши теплоту душі і серця, віру в дивовижне чудо. Дорогий чоловічок, ти заслуговуєш того, щоб кожен день долі розкривав тільки позитивні межі і дозволяв повірити в реалізацію будь-яких побажань. Нехай Матір Божа завжди береже тебе і оберігає від всіляких проблем, дозволяє повірити в можливість звершення чуда, адже воно дійсно може бути твоєю реальністю. Молячись Богородиці, вір неодмінно в те, що вона надасть гідну підтримку навіть у найскладнішій ситуації і дозволить знайти силу для того, щоб діяти далі в правильно обраному напрямку. Зберігай позитив і любов до життя, чисті помисли в серці і в душі. Приймай щирі вітання з Покровом Богородиці.

Бажаю Вам, щоб Боже покровительство і Його захист вберігає Вас від сліз печалі і давала Вам лише сльози радості, надії і любові!

У цей світлий день я хочу привітати вас з великим святом: з Покровом Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам, щоб ваша сім’я завжди була захищена від бід і напастей. Щоб ваш будинок охороняли небеса і ваші дні були світлими і добрими. Щоб душевний трепет, який ви відчуваєте в церкви, ніколи не згас, і ви завжди пам’ятали про Господа. Вітаю зі святом!

Покров Пресвятої Богородиці – це унікальне свято, з яким потрібно обов’язково привітати найближчих і кращих друзів, свою родину. Для тебе і приготувала ідеальне привітання, в якому виявлена ​​щира турбота і бажання бачити чудової людини щасливим. Нехай доля подарує чудові можливості для успішного просування вперед і досягнення поставлених завдань, незалежно від того, наскільки складним здається шлях. Бажаю тобі успіху і щастя, радості і внутрішньої гармонії. Нехай все складається тільки найкращим чином, а успіх буде проявлятися в кожній діяльності. Дорогий чоловічок, ти заслуговуєш тільки теплих слів підтримки, тому я хочу сказати, що в тобі я бачу позитив і добро, надію на щастя і вміння радіти кожній грані буття. Будь ласка, залишайся саме таким і цінуй те, що тобі дає Господь. Бажаю щастя сьогодення.

Вітаю Вас від всієї душі зі святим святом, з Покровом! Нехай цей день принесе вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені вами добрі справи! Бажаю вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

Бажаю вам в Покров Пресвятої Богородиці тільки світлих починань, міцної дружби, процвітаючого сімейного щастя і здоров’я всім вашим рідним. Посмішок вам бажаю і невичерпної енергії, безліч приємних і променистих днів в повній ідилії і розумінні.