Привітання з Пасхою до сліз

У нашій добірці безліч кращих привітань з Пасхою до сліз які буде приємно почути кожному

Сердечно вітаю Вас з радістю світлого свята Воскресіння Христового! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров’я і благополуччя.

Вітаємо з Великоднем вас! Нехай в день святого неділі торкнеться вас Господня благодать. Нехай в день Світлого Христового Воскресіння за столом збереться вся ваша велика родина, а стіл прикрасять великодні паски.

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

У світле свято Великодня бажаємо Вам миру, добра, благополуччя Вашим родинам. нехайВас супроводжує всюди Боже благословення і удача.

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю відпустити всі біди і печалі, відкрити своє серце для радості і натхнення, протягнути руку допомоги близьким, залишити презирства і сумніви в стороні. Нехай Господь тебе за все простить і проллє світло благополуччя на твій життєвий шлях.

З чистою душею, сердечно вітаю вас зі Світлим святом – Воскресінням Христовим. Щиро бажаю вашій чудовій родині здоров’я, благополуччя і взаємної любові. Нехай Господь направляє, а ангели охоронці супроводжують кожного з вас на життєвому шляху. Удачі в справах, гарної погоди в будинку і виконання заповітних бажань. Христос Воскресе!

Нехай радість Пасхального дзвону відкриє душу для щастя. Нехай Господь благословить тебе і нагородить особливим світлом, який вкаже в житті вірний шлях, захистить від помилок і допоможе успішно долати труднощі, створюючи навколо себе ауру добра.

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукали тільки добрі і радісні події, в вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!