Привітання з Пасхою до сліз

У нашій добірці безліч кращих привітань з Пасхою до сліз які буде приємно почути кожному

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

У свято Пасхи хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних, задоволених дітей і надійних друзів.

Немає в світі чудеснее свята, ніж святий Великдень. Так нехай віра у Всевишнього і Сина його Ісуса принесе вашому сімейству радість, успіх, душевний спокій. Бажаю, щоб всі ваші близькі зібралися разом і весело відзначили день Божої благодаті.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Христос Воскресе! Сяє сонечко і цвіте весь світ! Ангели кидають тобі пір’ячко з крил в знак того, що Бог тебе благословив! Веселих свят! Воістину Воскрес Христос!

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю, щоб в житті було більше світла, любові, людського тепла і взаєморозуміння, підтримки та благих справ. Нехай душа очиститься, і ніяка скверна не відвідати рідний дім. Щастя і благополуччя!

Христос до дна випив чашу страждань за гріхи світу. Він підноситься над Єрусалимом, він підноситься над світом, він підноситься над Смертю. Це наповнює наші серця ні з чим незрівнянну радістю, бо Христос воскрес і відтепер ми врятовані. За світле свято Великодня!

У це свято Христос нам подарував надію на вічне життя, віру в майбутнє і світло безкорисливої ​​любові. Нехай же сьогоднішня радість живе в твоїй душі кожен день, роблячи життя прекрасніше.

Від щирого серця вітаю з Великим Великоднем! Нехай Боженька оберігає вашу сім’ю від будь-яких негараздів і простить провин. Бажаю терпіння, сердечної любові, взаєморозуміння в будинку і тільки щастя!