Привітання з Пасхою до сліз

У нашій добірці безліч кращих привітань з Пасхою до сліз які буде приємно почути кожному

Христос Воскрес! Нехай буде мир на Землі, віра – в душі кожного з нас і любов на серце. Я щиро бажаю тобі щасливої ​​родини, міцного здоров’я, світлої надії і благополуччя на кожен день.

Вітаємо Вас зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе Вам лише благими звістками, нехай серце Ваше наповниться радістю, нехай віра допомагає Вам долати труднощі.

сьогоднісвітле Воскресіння – найважливіший і самий головний день у році. Я від душі тебе вітаю з Днем світлого Великодня і від душі бажаю спокою, рівноваги, благих вістей і християнського смирення. Звичайно, будь завжди здорова, щаслива і в усьому сподівайся на Бога.

Христос Воскрес! Бажаю в це світле свято здоров’я всієї твоїй родині, бажаю щирої віри в диво і згасає надії серця. Нехай кожен день життя буде добрим і радісним, нехай Бог не залишає тебе ні в біді, ні в бідності. На все добре, взаємної любові та достатку!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Христос Воскресе! У це світле свято можна побажати тільки здоров’я, щастя, любові, миру і душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно. Нехай панують у ньому розуміння, любов і турбота!

Бажаю, щоб світлий празник Пасхи був наповнений лише радісними емоціями, добром і справжнім дивом! Нехай твоє серце буде сповнене кохання, щастя і гармонії! Нехай промені весняного сонечка зігрівають твої душу і тіло!

Поздоровляю з Пасхою, Христос Воскрес! Щиро бажаю вам добробуту, серцевого спокою, радості і щастя! Нехай віра зміцнитися і допоможе подолати будь-які складнощі, а всі ваші молитви знайдуть свій відгук!

З паскою! Нехай Боже благословення буде з вами все життя. Бажаю радісних зустрічей з близькими, пишних святкових застіль, веселощів і радості. Нехай доля буде щедрою до вас і прихильна!

Вітаю з довгоочікуваним радісним днем, світлим святом – Христової Великоднем! Бажаю розговітися смачним бадьорить кагором і ароматним паскою, перемогти всіх в битві крашанками. Веселіться і насолоджуйтеся, нехай сьогоднішній настрій збережеться надовго!

В цей великий православне свято дозвольте побажати вам чистих і щирих емоцій, які роблять людей і світ яскравішим, красивішим, радісніше. Посміхайтеся, йдіть назустріч новому, вірте і прощайте, любите і дозвольте іншим любити вас. Зі святом!

Привітання з Пасхою своїми словами

Привітання з Пасхою до сліз