Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

У нашій добірці зібрані поздоровлення з хрестинами своїми словами, українською мовою які приємно почути кожного

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день — день хрещення, нехай Янголи спустяться з небес щоб опромінити його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджена дитинка.

Вітаю дитину і батьків з хрестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові та турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і завистей. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Сьогодні у нашого хлопчика – хрестини. Цей день, звичайно, виявиться одним з найбільш важливих для нього. Хочу побажати для нашого прекрасного малюка щасливого дитинства, активного розвитку, здійснення мрій та досягнення поставлених цілей. Нехай в житті все завжди складається ідеально і будь-які мрії збуваються. Ми, рідні і хресні батьки, обов’язково подбаємо про прекрасне синочка, адже йому настільки важлива турбота, яка здатна виявлятися воістину безмежною. Будь ласка, прийміть мої найщиріші побажання щасливого і довгого життя, привітання з хрестинами. Сподіваюся, що сьогоднішній день обов’язково принесе з собою тільки самі позитивні і гідні зміни. З прекрасним днем, який потрібен для зміцнення духу і віри, розуміння особливостей буття, віри в майбутнє! Бережіть, дорогі, свою створену сім’ю.

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер має стати спокійним і щасливим, впевненим у собі і розуміючим своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим більше не може бути замінена. Нехай Господь оберігає дитину від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижної енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з хрестинами.

Кажуть, коли людина народжується, то на небі зажигаешься зірочка яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.