Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

У нашій добірці зібрані поздоровлення з хрестинами своїми словами, українською мовою які приємно почути кожного

Збірка самих цікавих привітань з хрестинами

Сьогодні, для вашого малюка, самий знаменний і хвилюючий день. Він ще не розуміє, але відчуває захист, не лише тата й мами, а й захист, надану йому з небес. Тепер у нього є свій Ангел Охоронець, який буде оберігати його, у найважчі, нелегкі години його життя. Який буде давати йому сил рухатися вперед, і ні за яких обставин, не здаватися. Тепер у вашого малюка, є невидима захист, на період всій його прекрасне життя. І ви, батьки, можете звертатися до Ангела вашої дитини, з молитвою захистити його від усього лихого, що є в цьому світі. З хрестинами вас, і вашого малюка. Нехай з вами завжди буде ваші Ангели-Хранителі.

Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної дівчинки. Не тільки перед Богом, але і перед батьками ми клянемося, що ніколи не образимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку й опору в нашому обличчі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко. Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай у твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і усмішок. Не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.

Вітаю із радісним і світлим днем, з хрестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя була щасливою і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

І ще хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Охрестили малюка – вітаємо! Після святої води та очищаючої він тепер буде готовий зустріти наше земне життя, ставши сильніше, маючи захист вищих сил. Нехай будь-які випробування йому по плечу, нехай його люблять добрі люди, а погані не зможуть заподіяти йому зла! А хрещені хай завжди будуть поруч як і рідні мама й тато!

Охрестити малюка означає дати йому захист. Мама і тато – молодці, що зробили цей важливий крок. Вітаємо з тим, що відтепер ваша дитина буде під заступництвом святих сил! Нехай їх підтримка зробить малюка здоровим, міцним, витривалим! Нехай хрещеним вистачає сил і можливостей піклуватися про своєму хрещенику!

У день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своїй дитині лише найкраще, а він зможе проявляти безмежну повагу, адже це і є основою справді щасливою сім’ї. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб у ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виросте достойною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитині потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри у світле майбутнє, адже без цього неможливо уявити нічого, заснувати. Щастя, батьки та синочок.

Тепер у тебе на шиї красується хрестик. Сьогодні над тобою опіку взяли ще одні батьки. Так рости ж розумним, здоровим, добрим, чесним і працьовитим на радість тим, хто за тебе відповідаю перед богом.

Поспішаю привітати тебе з хрестинами, сонечко, і побажати тобі Господнього благословення і надійного захисту! Нехай Бог посилає тобі тільки добро і допомагає легко йти по життю! Нехай після хрещення твоє життя стане ще щасливішим!

Від щирого серця вітаю з цим чудовим подією, з хрестинами вашого дитинчати. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелочку і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

У цей світлий і милостивий день ми сердечно вітаємо з хрестинами і дивне дитя, і його щасливих батьків. Нехай крила ангела хоронителя все життя оберігають дитину від всіляких негараздів, а Господь дарує йому щастя, здоров’я і довге життя! Бажаємо не знати смутку, розчарування й гіркоти, а тільки радість, натхнення та задоволення від кожного прожитого дня. Нехай відтепер і навіки навколо цієї дитини буде тільки добро і радість, нехай в житті його оточують тільки щирі люди і сприятливі обставини. І головне, нехай кожна його мрія стає реальністю, а серце завжди буде повно любові! З хрестинами! З Божим Благословенням!

Вітаю дитину з хрестинами і від душі хочу побажати миру, достатку і радість всій вашій родині. Нехай ваша дитинка росте здоровим і веселим, нехай на його шляху не буде злих людей і бід, хай серце крихти з кожним днем наповнюється радістю, любов’ю і щастям.

Сьогодні всюди відчувається хвилювання і важливість цього дня. Адже сьогодні, ваш маленький чоловічок, не тільки став носити крещеное ім’я, але й відчув на собі, все таїнство хрещення. Вітаю вас, батьки, з цим урочистим для вас днем. Нехай ваша радість росте на очах, радує вас щодня і ніколи не втрачає віру. Нехай ваша крихітка, завжди буде здоровою і повною сил, рости і підкорювати вершини. Маля поки не розуміє всю важливість цього обряду, але одного разу вона скаже вам спасибі. Адже вона знайшла хресних маму і тата, які будуть завжди поруч з нею! Нехай Ангел Охоронець, ні на мить не покидає її і завжди допомагає знайти вихід з труднощів!

Господь благословив сьогодні цю маленьку дівчинку і подарував їй маленького ангела, який тепер стане їй вірним супутником і невидимим захисником. Доню, поруч з тобою люди, які назвали тебе своєю дитиною перед іконами, поклялися захищати тебе і направляти їх на шлях істинний. Ніякі негаразди і негоди тепер не страшні нашого будинку, адже ти перебуваєш під таким захистом рідних і близьких. Скоро ти зробиш свої перші кроки, вимовиш перші слова, роки полетять швидше. Будь впевнена, малятко, що твій ангел-охоронець завжди буде поруч просто варто покликати його, і він обов’язково допоможе в будь-якій справі. Нехай кожен новий день наповнює тебе енергією, добром і силами на нові звершення.

Чудова дитина, сьогодні ти знайшла свого ангелика, який ніколи не втомиться працювати над тим, щоб ти була здоровою, щасливою і щасливою. Він вкриє тебе крильцями в потрібний момент, і освітить правильний шлях. У твоєму житті буде тільки радість, краса і безтурботність, а ще безмежна любов хрещених батьків. Вітаю!

Вітаю з хрестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх бід і печалей, сім’ї міцною і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Сталося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Вітаю з хрестинами і хочу побажати вашому диву міцного здоров’я і великого щастя в житті. Нехай з будь-якими труднощами і будь бідою завжди допоможуть дитині впоратися батьки та хрещені, нехай світлий ангел вашої дитини завжди оберігає його і береже від усього недоброго.

Вітаю з хрестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від всіх бід і негараздів, хай ангел осяває серце дитини надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Цей день розпочався схвильовано і суєтно, ми всі нервували і трошки боялися. Адже улюблений нами маленький чоловічок пройшов обряд хрещення. Тепер у мене є хрещеник і добрі куми. Всі ми зробили сьогодні велику, добру справу, відкривши перед нашим малюком світлу дорогу в майбутнє. Я хочу, щоб мені вистачило сил і мудрості гідно виконувати взяті на себе зобов’язання. Адже це дуже важлива і значуща місія в моєму житті. Нашому малюку я бажаю бути міцним і здоровим як тілом, так і духом. Тепер, знайшовши заступництво небес, йому не страшні ніякі негаразди. Дорогим батькам хочу побажати любові і взаєморозуміння. Адже немає більшого щастя для дитини, ніж жити в родині, де мама і тато люблять і поважають один одного.

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поряд ангел-хранитель, і ви бережіть своє дитя, правильно виховайте, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день — день хрещення, нехай Янголи спустяться з небес щоб опромінити його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджена дитинка.

Вітаю дитину і батьків з хрестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові та турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і завистей. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Сьогодні у нашого хлопчика – хрестини. Цей день, звичайно, виявиться одним з найбільш важливих для нього. Хочу побажати для нашого прекрасного малюка щасливого дитинства, активного розвитку, здійснення мрій та досягнення поставлених цілей. Нехай в житті все завжди складається ідеально і будь-які мрії збуваються. Ми, рідні і хресні батьки, обов’язково подбаємо про прекрасне синочка, адже йому настільки важлива турбота, яка здатна виявлятися воістину безмежною. Будь ласка, прийміть мої найщиріші побажання щасливого і довгого життя, привітання з хрестинами. Сподіваюся, що сьогоднішній день обов’язково принесе з собою тільки самі позитивні і гідні зміни. З прекрасним днем, який потрібен для зміцнення духу і віри, розуміння особливостей буття, віри в майбутнє! Бережіть, дорогі, свою створену сім’ю.

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер має стати спокійним і щасливим, впевненим у собі і розуміючим своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим більше не може бути замінена. Нехай Господь оберігає дитину від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижної енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з хрестинами.

Кажуть, коли людина народжується, то на небі зажигаешься зірочка яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Дорогі батьки, вітаємо вас з хрещенням вашого дитинчати. Тепер по ньому видно, що він став трохи впевненіше в собі, так як відчуває захист, дану йому з небес. В очах нього, вже видно вогники, які виблискують, показуючи, що він теж розуміє як для нього це важливо, але сказати спасибі, ще не може. Адже ви сьогодні дали йому рідних людей, хрещеного батька і матір. І тепер, в його житті є на кого спертися крім батьків. Нехай ваш дитинка, веселішає, росте і радує вас щодня. Нехай його життя буде сповнене цікавого, нового. А в хвилину смутку ви завжди будете поруч, і він буде відчувати підтримку з неба, і знати що він не один, а з ним його Ангел, який було дано йому при народженні

Вітаємо від усієї душі Вас і Вашого малюка з хрестинами, нехай ангел невідступно супроводжує, оберігає і допомагає у всіх труднощах. Бажаємо малюку міцного здоров’я і щасливої долі, нехай Ваша сім’я буде щасливою, благополучної і гармонійною.

Вітаю дитину з хрестинами і від душі бажаю надійного захисту від Бога бід, щедрої любові батьків, щирої доброти хрещених, щасливих миттєвостей життя. Нехай малюк росте життєрадісною дитиною, нехай ангел його веде дорогою благополуччя, чудес і світлих надій.

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням їх прекрасного дитинку. Мені хочеться побажати кожному з вас міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Нехай у вашій родині панують гармонія та затишок, а ще взаєморозуміння і повага. Сьогодні важливий день для вашого чудового синочка, тому мені хочеться в першу чергу привітати його зі святом, а також сказати, що він вів себе сьогодні просто ідеально, хоча йому було неприємно. Нехай він росте міцним і здоровим хлопчиком, домагається успіху у навчанні, в спорті, в роботі. Я впевнена, що він буде радувати вас своїми досягненнями. А з сьогоднішнього дня він буде перебувати під захистом Бога, а це дорогого коштує. Мені хочеться, щоб ви насолодилися цим прекрасним днем. Вдалого вам святкування! Нехай цей день принесе вам масу позитивних та приємних емоцій. Зі святом!

Вітаю тебе зі світлим святом — хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Весна твоєму житті вже посміхається тобі в віконці, запрошуючи в чудовий і красивий сад дитинства, молодості і свободи. У ній буде багато не тільки для розваг, але і розвитку кольору твоїх майбутніх талантів, які поки що тільки цвітуть, обіцяючи гарні плоди у дорослому житті, які будуть радувати тебе і оточуючих, і так само, які можуть стати гордістю для твоїх батьків. Нехай небо подарує тобі багато нового і світлого, щоб добрі квіти твоїх чеснот і талантів не вигоріли під цинічними променями реальному житті і щоб їх не погубили холодні хвилі ліні і безвідповідальності, які розслаблюють, але не дають реального результату для успішності. І тепер у ньому зацвіло нове екзотичне дерево – дерево християнської чесноти, яке з’явилося у твоєму прекрасному саду під час хрещення. Бережи і взращивай його, щоб у майбутньому воно порадувало тебе солодкими і красивими плодами.

Сьогодні у нашої дівчинки один з найбільш знаменних днів життя, адже вона пройшла Таїнство Хрещення. Доню, тепер ти знаходишся під захистом свого ангела-хранителя, який обов’язково завжди буде поруч, вбереже тебе від усіх бід і негараздів, направить своїм крилом на вірну дорогу. Тепер і у батьків з’явився невидимий, але такий важливий помічник у вихованні маленької принцеси. Вірте в чудеса, звертайтеся до свого ангела, просіть або дякуйте його. Нехай малятко росте здоровою, веселою і найщасливішою дівчинкою. Попереду у неї ще багато всього незвіданого і нового. Під захистом небес їй відкриті всі дороги і надані безпечні маршрути. Нехай ваша сім’я буде щаслива, з святом.

В щасливий і урочистий день хрестин прийміть мої щирі вітання! Відтепер ваш малюк знаходиться під захистом Господа – і це чудово. Чудово, що ви виховуєте свою дитину у відповідності з традиціями наших предків. Бажаю вам, щоб малюк ріс розумним, слухняним і добрим. Нехай він зробить вас найщасливішими батьками, наповнить будинок любов’ю, радістю і щастям! Бажаю міцного здоров’я вам і малюкові, матеріального благополуччя і взаєморозуміння. Адже діти, яких оточує любов, виростають міцними, розумними і красивими! Хочу, щоб вам у всьому супроводжувала удача, і ангели зберігали ваш дім і сім’ю.

Я хочу привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх маленького хлопчика, який зараз ось лежить такий задоволений і ситий і збирається заснути. Мої дорогі, сьогодні був особливий день не тільки для вас, але і для вашого хлопчика, тому що з цього дня і до кінця свого життя він буде перебувати під захистом Бога, тому ви можете бути спокійні за свого коханого синочка. Яхочу побажати йому міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. Мені хочеться привітати вас з цим світлим і добрим подією в житті вашої родини. Нехай кожен день вашого дорогого синочка буде наповнений самими приємними подіями, а також приємними емоціями. Мені дуже хочеться, щоб ваш хлопчик ріс добрим і здоровим хлопчиком, але при цьому сильним і вольовим, щоб він домагався значних результатів. Зі святом вас, мої дорогі друзі.

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо йому побажати щасливого та довгого життя, нехай він завжди буде благословенний Богом, і нехай віра його буде щирою. У нього попереду ціле життя, повна і радості, і смутку. Так нехай же він навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З хрестинами!

Мої дорогі друзі, я хочу привітати вас з хрещенням вашого чудового синочка. Це особливий день, який вимагає уваги, тому мені хочеться проявити це увагу по відношенню до вас та привітати вас з тим, що ваш улюблений хлопчик з цього дня знаходиться під захистом Бога. Мені хочеться побажати вам у цей знаменний день всього самого прекрасного, що лише є в цьому світі. Нехай ваш синочок росте здоровим і щасливим хлопчиком на радість батькам. Впевнена, що він буде радувати вас протягом всієї своєї життя, так що ви будете найщасливішими людьми. А сьогоднішній день ви повинні запам’ятати на все ваше життя, тому що хрещення є самим світлим і знаменним днем, спогади якого гріють душу і дарують масу позитивних емоцій. Зі святом вас, мої дорогі друзі! Щастя вашому синочку.