Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

У нашій добірці зібрані поздоровлення з хрестинами своїми словами, українською мовою які приємно почути кожного

Збірка самих цікавих привітань з хрестинами

Сьогодні, для вашого малюка, самий знаменний і хвилюючий день. Він ще не розуміє, але відчуває захист, не лише тата й мами, а й захист, надану йому з небес. Тепер у нього є свій Ангел Охоронець, який буде оберігати його, у найважчі, нелегкі години його життя. Який буде давати йому сил рухатися вперед, і ні за яких обставин, не здаватися. Тепер у вашого малюка, є невидима захист, на період всій його прекрасне життя. І ви, батьки, можете звертатися до Ангела вашої дитини, з молитвою захистити його від усього лихого, що є в цьому світі. З хрестинами вас, і вашого малюка. Нехай з вами завжди буде ваші Ангели-Хранителі.

Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної дівчинки. Не тільки перед Богом, але і перед батьками ми клянемося, що ніколи не образимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку й опору в нашому обличчі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко. Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай у твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і усмішок. Не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.

Вітаю із радісним і світлим днем, з хрестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя була щасливою і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

І ще хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Охрестили малюка – вітаємо! Після святої води та очищаючої він тепер буде готовий зустріти наше земне життя, ставши сильніше, маючи захист вищих сил. Нехай будь-які випробування йому по плечу, нехай його люблять добрі люди, а погані не зможуть заподіяти йому зла! А хрещені хай завжди будуть поруч як і рідні мама й тато!

Охрестити малюка означає дати йому захист. Мама і тато – молодці, що зробили цей важливий крок. Вітаємо з тим, що відтепер ваша дитина буде під заступництвом святих сил! Нехай їх підтримка зробить малюка здоровим, міцним, витривалим! Нехай хрещеним вистачає сил і можливостей піклуватися про своєму хрещенику!

У день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своїй дитині лише найкраще, а він зможе проявляти безмежну повагу, адже це і є основою справді щасливою сім’ї. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб у ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виросте достойною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитині потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри у світле майбутнє, адже без цього неможливо уявити нічого, заснувати. Щастя, батьки та синочок.