Християнські привітання з днем народження своїми словами, в прозі, українською мовою

У нашій добірці зібрані християнські привітання з днем народження своїми словами, в прозі, українською мовою які приємно почути кожного

Збірник найцікавіших християнських привітання з днем народження

В цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і самої чистої любові, яка постійно буде надихати тебе на добрі справи.

Нехай Господь посилає тобі щодня промені добра і щастя! Нехай душа твоя чиста, мов роса, а серце хай осяяне любов’ю! Бажаю, щоб віра в Господа тільки міцніла! Усміхнись і скажи спасибі Всевишньому за свою прекрасну життя!

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

З Днем Народження! В цей день хочемо побажати вам радості і щастя, без меж! І нехай з вами завжди буде підтримка Всесильного господа Бога, у всі часи, і в радості, і в горі, і вдень, і вночі! Бажаємо вам пізнати смак всіх земних задоволень і зазнати всіх земних чудес! Бажаємо вам дізнатися Божественну силу любові! Добрість і милість Господня нехай супроводжує вас в цьому житті до кінця днів! І нехай мир Божий наповнює ваше серце добром і вірою щодня! Благословення вам, терпіння, смирення, натхнення, здоров’я, довголіття, радості, ступеня, миру, добра, любові! Бажаємо вам у всіх своїх шляхах і дорогах життя продовжувати пізнавати нашого Творця, і він неодмінно направить вас на вірний шлях, у разі, якщо ви оступитеся! Тримайтеся правди з усіма, хто Господа кличе від чистого серця! Нехай разом із Всевишнім ваша душа назавжди позбудеться тривог і печалей!

Вітаю із радісним і світлим днем — днем, коли на небі засяяла твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина — це ти. З днем народження. Нехай Бог благословляє і освітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне до щастя і добрим діянням. Нехай у твоєму домі будуть здоров’я, благополуччя і злагода.

Хай вам Бог пошле смирення, здоров’я, сил, радості, веселощів! З Днем Народження! Нехай всі ваші страждання і терпіння буде вам на спасіння, а нам стануть прикладом! Нехай буде щастя в тому, що ви творите добро! Нехай ваші молитви будуть теплими і щирими, що виходять із найпотаємніших куточків душі! Бажаємо вам Божої благодаті, духовної радості, здоров’я, кріпості духовних і тілесних сил на многії літа! Нехай небесні благословення сьогодні прийдуть до вас життя, даруючи радість і душевний спокій! Нехай мелодія небес прикрасить це свято! Бажаємо вам духовно зростати, і бути чудовим світлом для своїх близьких людей! Нехай вас Бог благословляє і міцно тримає на шляху, нехай вашу віру зміцнює і не дає вам пройти мимо цілі! Нехай ваша хода буде направлена до блага! Нехай збереже вас всещедрый Господь на всіх шляхах життя!