Християнські привітання з днем народження своїми словами, в прозі, українською мовою

У нашій добірці зібрані християнські привітання з днем народження своїми словами, в прозі, українською мовою які приємно почути кожного

Вітаємо вас з Днем Народження! Молитовно бажаємо вам кріпості духовної мирських справах, сил душевних встояти перед спокусами земними! Помножить Всемилостивий Господь ваші земні роки життя, так примножить вашу віру в нього, нехай зміцнить ваше здоров’я! Нехай благословить усі ваші труди і старання на цій землі! Так обдарує вас свої неизреченные щедроти і милості! Щиро бажаємо вам допомоги Божої, терпіння, миру, рясних Божих дарів, і невичерпної духовної радості! Нехай Господь не залишає вас без своєї благодаті, подає сили для нових звершень добра, дарує довгих і благих років земного життя! Хай пошле вам Господь наш Ісус Христос, повноту свого достатку і щирості! Нехай буде світлою ваша віра, як джерельна вода, життя шлях нехай буде благополучний, надія гріє душу, посмішка зріє на вустах, а радість до життя завжди відображається у ваших щасливих очах!

Нехай зійде на тебе благодать, нехай в цей день твоя зірка на небі засяє ще яскравіше, з днем народження тебе. Бажаю, щоб Бог тебе оберігав від недуг і нечистих помислів, щоб шлях твій був успішний і світлий, щоб у тебе завжди поєднувалася неземна краса, милість серця і щирість душі.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості…

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовний ріст дарує спокій і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе вади і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і ласк!

В цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа добрість, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від тяжких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам все, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не занечиститься, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнится, світла, який ніколи не погасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, що ніколи не вичерпається!