Різдвяні привітання українською мовою

У нашій добірці безліч красивих Різдвяних привітань у прозі які буде приємно почути кожному

Мила мама, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб небеса днем ​​дарували ясне світло і добру надію, а вечорами освітлювали зірками твій шлях і добрі мрії. Бажаю тобі, люба, різдвяних приємних зустрічей, чарівної казки і чудесних моментів щастя.

З Різдвом Христовим! Щоб у вас на столі були готові кожен день дванадцять страв, ангели вас охороняли, а яскрава зірка не дозволяла зійти з правильного шляху і допомагала відшукати добрих людей.

Добрі православні християни! Вітаємо вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день благодать небес осяє ваші життя і розчулить ваші душі і серця! Ангели, послані вам Господом, дивляться на вас в цей день по-особливому, вони моляться за вас Ісусу Христу! Бажаємо вам бути вдячними і люблячими дітьми і батьками! Щастя вам і здоров’я!

У мирний і сімейне свято Різдва бажаю вам єднання! Єднання з другою половинкою, дітьми, батьками, більш далекій ріднею і з самим собою.

Вітаю з Різдвом Христовим і всім серцем бажаю не знати тривог і бідності, вірити в любов і чудеса. Здоров’я твоєї сім’ї і щастя твоєму серцю.

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

У світле свято Різдво, я бажаю просвітлення і сімейного гармонії в родині, вечері з рідними і милою балаканини, трохи святкової метушні і, звичайно, щастя .. З Різдвом Христовим.

Вітаю з Різдвом. Нехай щастя увірветься в ваш будинок, закрутить вас в хмільний каруселі і наповнить ваші душі веселощами. Зі святом!

Вітаємо з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю! Прийміть ці красиві привітання з Різдвомвід щирого серця!

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!