Різдвяні привітання українською мовою, у прозі

У нашій добірці безліч гарних Різдвяних привітань до сліз які буде приємно почути кожному

Добрі православні християни! Вітаємо вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день благодать небес осяє ваші життя і розчулить ваші душі і серця! Ангели, послані вам Господом, дивляться на вас в цей день по-особливому, вони моляться за вас Ісусу Христу! Бажаємо вам бути вдячними і люблячими дітьми і батьками! Щастя вам і здоров’я!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

З Різдвом! Бажаю в цю чарівну ніч, щоб вас відвідати не рогата рис, а милий ангел, і наповнив ваш будинок радістю, любов’ю і добром.

Зі святом – дійсно прекрасним, по-справжньому чудовим, неймовірно добрим, світлим! З Різдвом! Спокою душевного, гармонії, взаєморозуміння всієї сім’ї!

Різдво – світле свято. І в цей день я хочу побажати найголовнішого для життя – щастя, яке не купиш за гроші. Удачі, яку важко зловити. А головне, здоров’я, без якого ніяк не можна. Нехай це Різдво стане ще одним яскравим моментом у житті. Вітаю!

Улюблений син, я вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати йти дорогою благодаті до свого щастя, орієнтуючись по карті удачі і доброти. Бажаю міцного здоров’я, як січневий мороз, бажаю блискучих успіхів, як засніжені вулиці на сонці.

З новим роком! З Різдвом! Благополуччя, взаєморозуміння, доброти, здоров’я, щастя і достатку!

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

Нехай осяє вас Сонце Правди – Богонемовля Христос світлом Свого Різдва, нехай додасть радість і святковий радість, та вилікує хвороби і втішить скорботи, хай допоможе вам в наступаючому новоліття принести Йому в дар золото любові, пахощі віри і милосердя!