Різдвяні привітання у прозі

У нашій добірці безліч кращих Різдвяних привітань простими словами які буде приємно почути кожному

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

З Різдвом Христовим! Нехай у вашому домі панує затишок, гармонія і сприятлива атмосфера. Здоров’я міцного і побільше. Благополуччя, удачі, взаєморозуміння в ваш дім! Щасливих свят!

Бажаю снігового і щасливого Різдва Христового. Нехай мир і добробут наповнюють ваш будинок!

Нехай тепле світло різдвяної зірки зігріває, а морозна зоря святкового ранку дарує надію на світле майбутнє. Нехай душа завжди буде відкрита чуду, добра і помахом чарівної палички. Посміхнися всьому світу і він відповість взаємністю, а віра в різдвяне диво допоможе втілити його в життя.

Вітаю з радісним і світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай в твоєму житті панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною твій будинок! Щастя, удачі і успіху всієї твоєї сім’ї, друзям і рідним!

Моя роднулька, моя улюблена сестричка! Бажаю тобі доброго і чудесного Різдва, в якому неодмінно буде казка, сюрпризи і подарунки. Бажаю, щоб у серці завжди горіло й миготіло від любові, щоб очі світилися щастям, а душа раділа від захвату. Ніколи не супся і не журися, нехай добро, завжди вказує правильний шлях. З Різдвом!

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Привітати на Різдво

Привітати на Різдво українською мовою

Нехай світле Різдво Христове, буде щасливим для всіх віруючих людей. Нехай Господь оберігає вас на життєвому шляху!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю благодаті в житті,найщирішої любові, справжнісінького жіночого щастя, найбільш трепетних надій, найсвітліших помислів, найдобріших історій в житті. Нехай твій ангел-охоронець ніколи тебе не покидає, нехай твоє життя йде низкою прекрасних днів.

Нехай в цей день прийде спокій і щастя. Нехай за тебе моляться рідні. Бажаю, щоб твій будинок відвідували віддані друзі. З Різдвом!

Щасливого Різдва Христового, наш солдат, що зустрічає ці різдвяні свята далеко від свого будинку, забезпечуючи мир і душевний спокій кожному з нас. Ти – справжній символ нашої безпеки, уособлення хороброго серця, могутності й сили нашої держави. Ти – наш Ангел-хранитель. Де б ти зараз не перебував, з Різдвом тебе, наш герой! Пам’ятай, навіть на службі ти не один, ми – твоя сім’я і завжди душею і серцем поруч з тобою.