Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

У нашій добірці безліч Різдвяних привітань які буде приємно почути кожному

Нехай дух Різдва завжди живе у Ваших серцях. Нехай печаль, образи і негоди забудуть до вас шляху. Будьте щасливі, здорові й улюблені!

Нехай цей день буде чарівним, як казка. Тепла в ваш будинок, затишку і благословенній атмосфери. Нехай Божою милістю буде милостиво і спокійно, а вам нехай світить та ж зірка, що вказує дорогу ангелам. Віри міцної, любові і надії невичерпної. Вітаємо зі святом, з Різдвом Христовим!

Вітаємо з великим і світлим православним святом – Різдвом Христовим! Бажаємо добрих і позитивних емоцій, чистоти в помислах, тепла і щирості рідних і близьких людей. Нехай гармонією наповнюється душа і тіло, знаходячи бажане власне щастя!

Дивовижне свято – Різдво – однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!

З приходом Різдва в наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть в злагоді і любові, будете ви ходити за совісті! Нехай буде мир в країні і в кожному з нас!

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

У Різдво Христове побажаю всім серцем завжди вірити в світло і турботу, що дарує Бог, в любов і щирі почуття. Зі святом!

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Вітаю тебе і твою сім’ю зі світлим святом Різдва Христового! Бажаю тільки приємних і добрих моментів в житті, міцного здоров’я. Родинного затишку, нехай очі завжди світяться щастям. Ясного розуму і польоту думок! І нехай у всіх справах і починаннях тобі допомагає і благословляє Бог.