Привітання з Водохрещем українською

У нашій добірці безліч гарних привітань з Водохрещем українською які буде приємно почути кожному

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Вітаю з цим священним святом! Бажаю щоб цей день забрав всі печаліі тривоги, щоб Господнє благословення супроводжувало вас на життєвому шляху! Нехай свята вода в це свято змиє всі гріхи і прикрощі, очистити і душу і тіло і наповнить вас силою і прагненням!

В цей прекрасний день, коли на серці особливо тепло, вітаю вас від усієї християнської душі, з доброю святом – Хрещенням Господнім. Сьогодні сама природа переймається Божою Благодаттю – святий стає вода. Бажаю вам любити один одного і Господа нашого.

Дорогі мої, улюблені, рідні і найближчі! Нехай у вашій родині завжди панує щастя. Нехай хвороби, і біди не приносять вам сліз. Нехай Господь вбереже вас від будь-якої негоди. Бажаю вам фортеці віри, твердості духу і великої любові в серці. З Хрещенням Господа!

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

Нехай освячена водохресна вода зміцнить здоров’я, змиє сумнівиі очистить душу! Бажаю, щоб Господь простив усі гріхи і ощасливив своїм провидінням!

Сьогодні велике свято, що об’єднує людей. Нехай віра в краще дає черговий привід для подяки і надії, для мрій і звершень, для радості і роздумів. Будьте чистими душею, добрими помислами і вірте в чудеса! З Хрещенням Господнім!

У свято чистий і великий бажаю добрих прагнень і добрих надій, міцного здоров’я і міцної віри. З Хрещенням Господнім! І нехай настане в житті благодать.

Нехай хрещенські морози загартують твоє тіло, чисті помисли загартують душу, а нещастя і горе обходять тебе стороною … бажаю твоїй родині залишатися здоровими, щасливими і добрими людьми. З Хрещенням Господнім!

З Хрещенням Господнім! Благодатних днів, миру і любові в душі, і радості в серці. Будьте гідні щастя!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю ясних думок в голові, як ясне небо і добрих днів в житті, як серце Господа.

Золотий серпик місяця або яскравий диск місяця подарують в Хрещення стільки грошей, скільки зірок на нічному Водохресний небосхилі. Нехай серпик місяця подарує вам відро монет, а повний місяць буде сприяти благополуччю протягом цілого року, щоб гроші у вашій родині водилися завжди, і щоб прибуток завжди була швидше витрат, які будуть завжди неминучі і дарує тільки радість і любов в сім’ї, об’єднуючи всіх заради загального благополуччя. Нехай вам будуть все заздрити, але не зможуть зашкодити, тому, що не заздрять тільки тим, кому співчувають, і нехай ваше щастя буде яскравим, немов нічна місяць, сяючим і золотим, немов молодий місяць нового року і нехай удача не залишає вас ніколи, освітлюючись сяйвом Хрещення.