Привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

У нашій добірці безліч сучасних привітань з Водохрещем простими словами які буде приємно почути кожному

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

У цей світлий православне свято Хрещення Христового хочеться побажати вам якомога більше радісних моментів, успіху, процвітання і благополуччя. Нехай водохресна вода, змиваючи всі негаразди, наповнить вас бадьорістю і здоров’ям.

Вітаю зі світлим Хрещення! Бажаю, щоб у вашому домі завжди жила любов, на столі був і хліб, і сіль, а в душі спокій, мир, віра і добро.

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

Нехай після Хрещення Господнього почнеться новий, радісний, щасливий виток у житті зі всілякими райдужними, безхмарними і святковими потрясіннями.

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

З Хрещенням Господнім! Бажаю мати величезний запас здоров’я, активності і молодості. Ніколи не сумувати, не піддаватися депресивним думкам. Вірте, що все буде добре, все вийде, і тоді Господь це обов’язково подарує!