Привітання з Великоднем

У нашій добірці безліч привітань з Великоднем які буде приємно почути кожному

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаюВас зі світлим святом Великодня! Бажаю, щоб яскраве світло Христового Воскресіння супроводжував Вас все Ваше життя і був настільки яскравим, щоб через нього не було видно ніяких прикрощів і негараздів, а душа завжди була сповнена пасхальною радістю!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Вітаю з великим і спасительним святом Воскресіння Христового! Кажуть, буває весна видима і невидима – природна (природна) і духовна. Сьогодні я хочу побажати, щоб весна в душі і пасхальна радість збереглися всередині тебе на весь рік (до наступного свята) і служили джерелом енергії, творчості, нескінченного поновлення сил і здоров’я.

Сьогодні настільки строкаті красою різнокольорових яєць, в кожному будинку стоїть свіжоспечений паску, а в ньому горить свічка в знак віри і визнання цього благодатного свята, свята великої Пасхи. Тому прийміть тільки найдобріші і найщиріші побажання! Божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близькими!

Вітаю зі святом Пасхи, і в цей чудовий світлий день хочу побажати здобних і смачних пасок з печі, красивих писанок в кошику, великий і радісною надії для душі, бажаних гостей і улюблених людей за столом. Нехай разом з Великоднем прийде щастя на поріг, нехай в твоєму домі завжди панує благодать і затишок.

Вітаю з великим святом Пасхи. Нехай зрадіє весь світ і відпустить смуток душевну кожна людина, нехай цей день подарує тобі чистий аркуш життя, на якому тобою буде написана нова і красива історія. Бажаю міцного здоров’я твоєї сім’ї і вічної благодаті твого дому. Нехай Господь буде з тобою, нехай розум і серце прагнуть завжди до добрих діянь.

Сьогоднішній день прекрасний не тільки Воскресінням Ісуса, але і тим, що курки починають нести кольорові яйця … Я і тобі принесла це чудо. З’їж його (яйце) обов’язково і нехай з сьогоднішнього дня твоє життя буде повне чудесами, красою і чарівністю. Зі святом!