Привітання з Великоднем до сліз

У нашій добірці безліч оригінальних привітань з Великоднем простими словами які буде приємно почути кожному

Немає в світі чудеснее свята, ніж святий Великдень. Так нехай віра у Всевишнього і Сина його Ісуса принесе вашому сімейству радість, успіх, душевний спокій. Бажаю, щоб всі ваші близькі зібралися разом і весело відзначили день Божої благодаті.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Бажаю, щоб святий Великдень подарувала вам всі земні і душевні блага! Нехай тіло ваше наповниться здоров’ям, а душа благодаттю. Нехай ваші добродійні справи виходять з самого серця, і люди відповідають вам взаємністю. А в родині вашої нехай панує взаєморозуміння і турбота один про одного.

Вітаю з добрим святом Пасхи і від душі бажаю краси, достатку, щастя, радості, миру, добра і удачі в житті, а також віри, щирості, надії, відради, любові, світлої мрії і натхнення в серце. Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких, нехай це чудове свято осяє яскравим світлом твій шлях.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! – з цими словами зустрічаємо ми сьогодні це благодатне великодній ранок. Хочу побажати щоб таке прекрасне ранок було кожен день – з добрими думками, благими намірами, смачною паскою і таким радісним настроєм. Нехай Господь простить усі гріхи в цей день, вилікує душі від туги і печалі, і вселить у кожного надію на добро. Щоб жодне серце не було самотньо і нещасно. З паскою!

З Христовим Воскресінням! Бажаємо вам, щоб сьогодні щомиті свята переливалося яскравим променем добра і благополуччя! Нехай радість життя, подарована вам Всевишнім, не згасає у вашій душі ніколи! Натхнення вам, взаєморозуміння в сім’ї, барвистих подій, позитивних емоцій, оптимістичногонастрою! Будьте щасливі з вірою Божою!

Вітаю від щирого своєї захопленої душі і натхненно сердечка зі світлим святом Великодня!

Вітаємо Вас з радісним і світлим весняним святом оновлення, з Великоднем! Нехай в цей святий день Ваше серце буде відкрито Богу, нехай прийдуть в Вашу душу гармонія і тепло. Бажаємо, щоб Ваш будинок наповнився затишком, дзвінким сміхом, щоб тільки добрі вісті приходили сьогодні в Вашу сім’ю, будьте здорові і благополучні.

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.