Привітання з Великоднем до сліз, у прозі

У нашій добірці безліч зворушливих привітань з Великоднем у прозі, до сліз які буде приємно почути кожному

Від щирого серці і щиро дякую тобі за такий трепетні вітання з прекрасним святом Великоднем. Нехай і твій будинок завжди буде наповнений щастям, спокоєм, розсудливістю і захищеністю. Нехай твоя душевна теплота неодмінно передається з покоління в покоління. Бажаю, щоб любов зігрівала твоє серце і давала надію на великі справи в твоїй долі. Воістину Воскрес!

Вітаємо православних християн зі святим святом Пасхи, нехай світло Божої допомоги оберігає Вас у важку хвилину, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, любові, процвітання і здоров’я.

Христос Воскрес! І нехай буде мир на Землі. Нехай Бог простить нам всі наші гріхи. Нехай жертва Ісуса буде не марною. Я від душі бажаю тобі і твоїм близьким здоров’я, віри, сил, поваги, любові, благополуччя і дружби. Бажаю відчувати себе щасливою людиною, що має можливість здійснювати щось хороше. Нехай з цим світлим днем ​​в твоєму житті почнеться світла смуга благодаті!

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю відпустити всі біди і печалі, відкрити своє серце для радості і натхнення, протягнути руку допомоги близьким, залишити презирства і сумніви в стороні. Нехай Господь тебе за все простить і проллє світло благополуччя на твій життєвий шлях.

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім’ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Сьогодні – найсвітліше свято в році. Чути передзвін дзвонів, християнський світ осяяний посмішками, добром і добротою. Нехай Господь береже в вашому домі згоду, а в душі спокій. Христос Воскрес, зі святом!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!