Привітання з Трійцею українською

У нашій добірці безліч привітань з Трійцею які буде приємно почути кожному

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил, щоб Пресвята Трійця завжди могла допомогти знайти своє місце і відкрити своє серце для добрих помислів і прагнень.

У прекрасний день Святої Трійці, улюблений друг, я хочу привітати тебе і висловити свою радість від того, що ми зустрічаємо це чудове свято разом. Від щирого серця бажаю світ твого дому, світлої голови на всьому твоєму життєвому шляху. Нехай Господь подарує тобі найміцніше здоров’я, вкаже правильну дорогу, коли ти не зможеш зробити це сам. З Трійцею Святий тебе, любий друже!

Вітаю з Трійцею! Нехай Пресвята Трійця допоможе в житті так прилаштуватися, щоб жити на широку ногу, з широкою душею і у широких берегів щастя. Бажаю здоров’я, любові, душевного тепла, радости серця свого, нескінченних надій і збутової добрих бажань.

Вітаю зі святом Святої Трійці! Бажаю, щоб небесні Хранителі завжди були за спиною. Щоб горе, печалі і негаразди розсіялися і поступилися місцем світу, радості і спокою. Нехай віра в краще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у вашому домі. Добра вам і благополуччя!

Бажаю в день чарівної Трійці випробувати пришестя чудодійного благословення і ощасливлювати духовності, а не ілюзії спокушання неіснуючими русалками в зелених вінках!

Вітаю тебе зі святом Святої Трійці. Бажаю сьогодні відкритися божественної благодаті, прийняти в своє життя небесну допомогу. Нехай у тебе буде в три рази більше радості, любові і приємних миттєвостей!