Привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

У нашій добірці безліч кращих привітань з Трійцею українською мовою які буде приємно почути кожному

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Зі святим святом Трійці я всіх вітаю і хочу побажати, щоб і святий Отець, і святий Дух, і святий Син завжди нас оберігали, наставляли, підказували і вчили мудрості, смирення, доброту і любов!

Від душі вітаю зі святом Трійці і хочу побажати, щоб в твоєму житті вічно звучала мелодія щастя і натхнення, щоб в твоїй душі завжди цвіли сади радості, щоб по твоїй стежці простягалася м’яка і свіжа зелень успіху, щоб для твоїх мрій і ідей відкриті були всі горизонти і простори.

Вітаємо Вас з прекрасним святим червневим святом Трійці, бажаємо, щоб Ви і Ваша сім’я були завжди під захистом Божої, нехай у Вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо Вам здоров’я, благополуччя і любові!

У Трійцю бажаю, щоб всі дні з твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Нехай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергіюдля управління всіма життєвими справами.

Прикрасьте сьогодні зеленню будинок, щоб чисте кохання. Нехай Господь допомагає в справах, захищає від бід і подарує світ вашого будинку. З Трійцею щастя і радість навіки оселилися в ньому. Бажаю міцного здоров’я і ревною, щирої віри, відкритої душі і!

Нехай надихають елементарні дрібниці, слова близьких і рідних. Хороші новини ніколи не припиняються. Будь-яка криза, проблеми, сумніви – йдуть швидко. Нехай відчуття будуть приємними і незабутніми. Упевненості в собі, достатку, перспективних досягнень.

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю парити на крилах любові і надії, вірити у все хороше і мріяти про прекрасне, з кожним днем ​​відкривати своє серце для щастя і радості, усіяти своє життя квітами доброти і зеленню відради.

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітати з Трійцею у прозі