Привітання з Трійцею до сліз

У нашій добірці безліч найкращих привітань з Трійцею своїми словами які буде приємно почути кожному

Свято Трійці ще називають “зеленим”. Я бажаю тобі побільше зеленого кольору в житті. Нехай на перехрестях долі горить зелений колір, в кишені водиться зелена валюта, а для великих починань відкривається зелена вулиця. Зі святом Святої Трійці!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил, щоб Пресвята Трійця завжди могла допомогти знайти своє місце і відкрити своє серце для добрих помислів і прагнень.

Вітаємо зі світлим православним святом – Трійцею! Розкрийте вікно, впустіть літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім’ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру в краще.

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітати з Трійцею до сліз

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

Вітаю з Трійцею і від чистого серця хочу побажати, щоб на душі було завжди спокій, щоб в житті не згасав вогонь любові і надії. Нехай все навколо в один момент стане чудовим і прекрасним, нехай волею добрих сил і ангелів тобі вдасться знайти вірний шлях до щастя і блаженства.

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом – Днем Святої Трійці! Нехай віра та доброта керують вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить її дивовижною.

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Нехай кожен новий день приносить Вам Божу радість і Боже благословення! Сьогодні – день Святої Трійці, день, коли апостоли майже 2000 років тому, слухаючись веління Христа чекали хрещення Духом Святим. В цей день Бог явився їм у третій Своєю іпостасі! Дух Святий хрестив їх допоміг їм в подальшому будувати Церкви, дав дари зцілення, пророцтва і також інші дари. Нехай кожен Ваш день буде наповнений Божими чудесами і Його радістю!

Нехай День Святої Трійці буде прикрашений яскравим сяйвом сонця і посмішками на обличчях дорогих людей, в твоєму серці розіллється Божа благодать, а життя до країв наповниться добром і щастям!