Привітання з Трійцею до сліз

У нашій добірці безліч найкращих привітань з Трійцею своїми словами які буде приємно почути кожному

Нехай свято Трійці принесе кожній православній людині щастя і благодать Божу. Нехай здорові будуть ваші родини і благополучні всі ваші починання. Нехай поблажливість і благородство подарує вам поваги оточуючих вас людей!

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.

Вітаю тебе з чудовим святом і хочу побажати, щоб Трійця допомогла здійснитися всім мріям і бажанням! Життя у нас всього одна, так що рекомендую цінувати її і насолоджуватися нею у всіх проявах! Вір в чудеса і радуйся тому, що маєш!

Зі святом Святої Трійці вас, дорогі віруючі! У цей день нехай ваші думки будуть чистими і добрими, а душа відкрита для допомоги і співчуття. Бажаю вам миру у вашому домі, ніжної любові і спокою, що прикрашає вашу повсякденне життя з її побутовими справами. Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою.

Вітаю вас з Трійцею. Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів, невдач і побутових проблем. Бажаю вашому будинку добробуту, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі.

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

Всіх православних вітаю із святим святом Трійці! Побажати хочу жити в мирі з усіма і не грішити, бути чуйними до чужої біди і вміти співчувати, любити все, що оточує і цінувати свободу.

Вітаю тебе зі святом! Сьогодні – Трійця, так нехай же в цей день здійсняться всі мрії і бажання! Нехай життя відкриє перед тобою нові горизонти і чудові перспективи, нехай тебе чекають тільки злети, і ніколи не буде розчарувань!

Свято Трійці нагадує нам про багатоликості Бога. Його сила – в його різноманітті і, в той же час, – в єдності. Згадай про те найважливіше, що є у тебе. Це три складових: здоров’я, щастя, віра. У це свято я побажаю, щоб твій ангел-хранитель подбав про тебе і не залишав тебе!

Вітаю з Трійцею і хочу побажати вічно квітучого щастя в душі, згасає надії на серце, килима під ногами з строкатих листя удачі і міцних гілок благополуччя, добрих поглядів рідних осіб і променистих усмішок на тлі чудової життя.