Привітання з Покровою українською мовою

У нашій добірці безліч зворушливих привітань з Покровою українською мовою які буде приємно почути кожному

У цей світлий день я хочу привітати вас зі святом, яке має дуже цікаву історію. Вам неодмінно потрібно ознайомитися з цією історією, тому що вона грає дуже велику роль в житті православного світу. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, тому що я вважаю, що про це свято повинні знати всі. Сьогодні у вас буде прекрасна можливість відвідати храм, тому що в звичайні дні ви ніяк не знаходите час для цього. Крім того, хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і щастя. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас і ваших рідних, буде надавати сил, тому що різні життєві ситуації вибивають людину з колії. Нехай цей святковий день допоможе вам відпочити і набратися сил і енергії. Проведіть своє свято з чистими думками і добрими намірами.

Привітання з Покровою у прозі

Привітання з Покровою своїми словами

Бажаю вам в Покров Пресвятої Богородиці тільки світлих починань, міцної дружби, процвітаючого сімейного щастя і здоров’я всім вашим рідним. Посмішок вам бажаю і невичерпної енергії, безліч приємних і променистих днів в повній ідилії і розумінні.

У день Покрови Пресвятої Богородиці від чистого серця хочу побажати всіх благ життя і радості душі, згасає віри і доброї надії, щирої любові і вірного щастя, міцного здоров’я і улюблених близьких поруч.

Нехай всіх віруючих осяє радість твого пришестя, пресвята Богородиця! І твій чистий образ оточить нас дорогоцінної завісою твоєї захисту, позбавляючи від всіх форм зла і рятуючи наші душі. З Покровом Пресвятої Богородиці!

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям – про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Нехай ваші молитви будуть почуті! Зі святом Покрови ПресвятоїБогородиці! Бажаю всіх благ, міцної душевної віри і доброї надії. Нехай всі ваші думки будуть чистими і світлими, даруєте один одному любов, будьте терплячі і великодушні. Великий вам радости серця свого!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Свято, в який можна звернутися з молитвою до Пріснодіви Марії. Свято, в який божественна сила підбадьорює і захищала людей. Це день, коли Матір Божа дасть людям притулок, і птиці весь день молитви співають. Обдарує вона ваш будинок теплом, світлом правди, і вірою в майбутнє.