Привітання з Покровою до сліз

У нашій добірці безліч самих красивих привітань з Покровою своїми словами, у прозі які буде приємно почути кожному

Вітаю з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.

Сьогоднішній християнське свято виник не випадково. У цей день матінка Богородиця покрила всіх своїм легким покривалом, хто читав молитви, і захистила людей від лютих ворогів. Тому ми з легким серцем йдемо до церкви і відчуваємо добро Богородиці над нашими головами. В цей день я бажаю вашому дому захисту від будь-яких ворогів, щоб ваш будинок не обходило зло і обходило його стороною.

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці. Бажаю не мати в своєму житті ворогів. Бажаю не робити дурних вчинків. Бажаю вірити тільки в хороше. Бажаю не шкодувати любові для близьких. Бажаю радіти кожному новому дню. І нехай Пресвята Діва Марія береже тебе і твою сім’ю.

Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Ми святкуємо Покров Пресвятої Богородиці, а, значить, саме час вітати з остаточним вступом холоду в свої права і наближенням зими. У народі недарма кажуть, що сьогодні до обіду ще осінь, а потім настає зима. Нехай же ця зима пройде у нас всіх добре.

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.