Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

У нашій добірці зібрані поздоровлення з хрестинами в прозі, українською мовою які приємно почути кожного

Вітаю від усієї душі з хрестинами і побажати щиро хочу міцної віри та доброї вдачі, світлого шляху і великих надій, благодаті життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Вітаю із радісним і світлим днем, з хрестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя була щасливою і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Від щирого серця вітаю з хрестинами. Побажати хочу міцної віри і світлої надії, божої благодаті і радості душі, щирого щастя і чистого кохання, хороших людей на життєвому шляху і вірною удачі.

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужніше і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою та красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали у скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності та процвітання.

Сьогодні дуже важливий день, коли відбувається велике таїнство хрещення, свято не тільки в сім’ї, але й на небесах. Нехай світло любові горить у твоєму серці, а душа завжди залишається чиста і вільна від гріха, як в день твого хрещення.

Вітаю дитину з хрестинами і від душі хочу побажати миру, достатку і радість всій вашій родині. Нехай ваша дитинка росте здоровим і веселим, нехай на його шляху не буде злих людей і бід, хай серце крихти з кожним днем наповнюється радістю, любов’ю і щастям.

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброю і щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і добрі люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Від щирого серця вітаю з цим чудовим подією, з хрестинами вашого дитинчати. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелочку і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.