Привітання з хрестинами не у віршах

У нашій добірці зібрані поздоровлення з хрестинами не у віршах які приємно почути кожного

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-охоронці завжди будуть стояти на його шляху і оберігати від смутку, страждань, розчарувань і падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день — день хрещення, нехай Янголи спустяться з небес щоб опромінити його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджена дитинка.

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо йому побажати щасливого та довгого життя, нехай він завжди буде благословенний Богом, і нехай віра його буде щирою. У нього попереду ціле життя, повна і радості, і смутку. Так нехай же він навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З хрестинами!

Від щирого серця вітаю з цим чудовим подією, з хрестинами вашого дитинчати. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелочку і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Вітаю з хрестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-охоронець завжди був з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Хрещення дитини – важливий обряд, через який саме ваша сім’я пройшла сьогодні. Я хочу привітати вас та вашого чудового синочка, який сьогодні отримав благословення від Бога. Я хочу побажати вам всього самого прекрасного, доброго та світлого, що лише є в цьому світі. Мені здається, що на даний момент немає нікого щасливіше, ніж ви. Нехай цей день назавжди змінить життя вашої прекрасної родини, причому виключно в кращу сторону. Я хочу, щоб ваш маленький хлопчик ріс і з кожним роком ставала все міцніше і міцніше. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями, яких точно буде багато. З святковим днем вас, мої чудові друзі! Запам’ятайте цей день, як один з найбільш яскравих і барвистих у вашому житті. Відсвяткуйте цей день так, щоб запам’ятати на довге життя. Всього вам найкращого!

Сталося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.