Привітання з днем ангела Віри українською

У нашій добірці безліч щирих привітань з днем ангела Віри до сліз які буде приємно почути кожному

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Віра: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Віра, вітаю тебе з днем ​​твого небесного охоронця. Так нехай він охороняє тебе усе життя, оберігаючи від різних бід та напастей. Многая літа. Молитовно поділяємо радість свята.

Віра бажаю мудрості тобі від Бога, благословень від нього. Нехай буде світлою і чистою дорога. Вітаю з днем ​​ангела!

З днем ангела тебе Віра , бажаю тобі ніколи не здаватіся. Нехай твій янгол-охоронець допомагає тобі летіті, навіть, коли твої крила опускаються вниз!

Віра від душі вітаю тебе з днем ​​янгола і бажаю яскравих зірок на небі, які висвітлюють твій шлях до мрій, доброї удачі і чудових ідей, щирої любові, яка зігріє твоє серце, великих надій та яскравих моментів щастя.

Віра, вітаю тебе з іменинами. Нехай твій Ангел-хранитель оберігає тебе, зберігає від печалі і бід. Нехай в житті буде все так, як ти захочеш. Добивайся своїх цілей завжди!

Від щирого серця вітаємо тебе Віра з іменинами! Бажаємо, щоб удача, успіх і натхнення були вірними супутниками у всіх твоїх починаннях, а здоров’я, щастя і добробут – у щоденному житті! Щоб накопичений життєвий досвід і мудрість допомогли досягти нових висот! Нехай збудуться твої найпотаємніші бажання і прагнення, збережеться усе хороше, що є в твоєму житті й ​​збільшаться миті радості, любові та оптимізму. Наполегливості і терпіння у вирішенні щоденних завдань!

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Віра, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

Є в році одне прекрасне свято, його світло воістину святе, а значення велике – це День Ангела. Віра я тебе вітаю, бажаю самого міцного здоров’я, і ​​щоб твій Ангел не залишав тебе ні на мить, щоб оберігав і примножував твоє щастя. В силу побажань щиро вірю і міцно тебе обіймаю!

Час світлих поздоровлень, час, коли твій Ангел підлітає до тебе Віра і міцно-міцно обіймає в честь цього особливого дня. Нехай він буде поруч, сьогодні, завтра і завжди! Вітаю тебе!