Привітання з Яблучним Спасом

У нашій добірці безліч самих красивих привітань з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі які буде приємно почути кожному

Від душі вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб життя твоя з кожним днем ​​ставала щасливіше і радісніше. Нехай буде здорова і міцна твоя сім’я, нехай миттєвостями насолоди і добрими надіями живе твоє серце.

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю прекрасного здоров’я і добрих людей назустріч! Береже вас Господь!

Донечка, з Преображенням! Щастя тобі бажаю велика-превелика! Благослови тебе Господь! А все інше – додасться.

У свято Яблучного Спаса бажаю Вам чудовою життя, благодатних днів, щасливих подій, міцної віри в світле майбутнє і відмінного здоров’я. Зустрічайте щоранку з теплою надією і непохитним оптимізмом. Нехай у Вашому серці завжди горить вогонь любові, поваги і милосердя!

З Яблучним Спасом! Здоров’я тобі, моя рідна, не хворій! І завжди світися і радій, як ти вмієш! Квітни і пахни!

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті, як в цей літній день, настав перетворення. Нехай все непотрібне вас покине, відкриваючи двері для нового і світлого, а цей день покладе початок значних подій і просвітління вашої душі.

Привітати з Яблучним Спасом

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Вітаю Вас щиро з Яблучним Спасом! Забудьте про всі печалях та негаразди, збираючи урожай, вірте тільки в найкраще і добре, що є на цьому світі. І нехай урожай ваш буде солодкий.

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

На нашому православному порталі зібрані гарні привітання на Яблучний Спас у прозі. Відправте їх близьким людям, адже їм буде дуже приємно отримати побажання, написане своїми словами, в цей світлий день.

Від щирого серця вітаю вас з Преображенням Господнім. Нехай Всевишній зберігає вашу сім’ю і дарує їй Небесне добробут. Нехай на столі завжди будуть соковиті і рум’яні, як яблучка, страви, а ваше життя наповнюється соком і солодкістю. Миру, щастя, злагоди і великої любові вашим серцям і дому.