Привітання з Водохрещем

У нашій добірці безліч кращих привітань з Водохрещем українською мовою які буде приємно почути кожному

Вітаю зі світлим святом – Хрещенням Господнім! Нехай в душі будуть мир і спокій, нехай оточують тільки добрі і чуйні люди. Швидше ж пірнай в ополонку, закаляйся – і нехай все погане тут же забувається і ніколи не згадується!

Нехай повниться дім твій святом і хорошим настроєм! Нехай і не сниться печаль, не турбують негаразди, а Бог тобі дарує безмірне щастя. Так багато хочу я тобі побажати, але найголовніше: будь мудрим і сильним, як ангел небесний і для улюблених будь добрим і чесним. Нехай Господь благословляє на добрі справи і рукою направляє на шлях праведний! Ти йому за це вірою і добром служи. З Хрещенням Господнім!

У Водохресні морози наші серця теплішають. Від чого? Настає близькість з богом. Нехай ніколи не вичерпається джерело добра. Нехай він б’є вічно, як життя Божа. Вижене печаль, сльози і смуток. Покличте силу волі, порядність і доброту. Це велике свято! Він для великих справ! З Хрещенням!

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати миру в життя, благодаті і душевного тепла, гармонії в серці, надії і любові. Бажаю щирою молитвою попросити у Бога щастя і отримати його у відповідь, бажаю відхреститися від усіх негараздів і не зустрічати печалі на шляху.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від чистого серця для твого серця хочу побажати надії, любові і віри, а також радості, втіхи і чудес. Нехай свята водиця змиє все недуги і наповнить тебе новими силами!

Нехай Хрещення Господнє освітить весь Ваш будинок світлом яскравим і добром. Нехай ангел вкаже вірний шлях і стане вірним другом Вашій дитині. Береже Вас Бог!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Зі святом, з Хрещенням Господнім! Нехай Богоявлення, дотик до святині приведе нас до життя світлої, радісної, безгрішною, повної добрих справ, щирості, тепла, розуміння, гармонії! Бажаю бачити все тільки з любов’ю, що не тривожитися про погане і вірити в Бога. Нехай душа стане чистою і співає як птах.

Блакитному спускається з небес на ваш будинок благоговіння. У це свято святий, Хрещення, я бажаю друг тобі тільки хорошого. Хорошого життя з яскравими враженнями, вдячних дітей і справжніх друзів. Нехай на обличчі твоїх близьких завжди буде щира посмішка, а доля вас балує приємними сюрпризами.