Привітання з Водохрещем у прозі, своїми словами

У нашій добірці безліч щирих привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі які буде приємно почути кожному

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю відхреститися від всіх бід і невдач, далі слідувати дорогою блага, радості і щастя.

Поринь, перехрестись, Богу в серці помолись. Нехай добро до тебе прийде, з собою добро призведе. З Хрещенням!

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Вітаємо з Господнім Хрещенням! Нехай у Вашому житті все буде чисто, чесно і гладко. Нехай всі гріхи, недомовки, пролиті сльози забере священна вода, і наповнить Вас міцним здоров’ям, щастям і готовністю йти до нових звершень.

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

У день Господнього Хрещення бажаю, щоб Всевишній був до тебе милостивий, добрий і об’єктивний. Нехай його вказівки не завжди очевидні, але завжди справедливі!

Нехай цей день, день Хрещення Господнього, буквально пронизаного святістю, добром і світлом, наповнить усім цим і Вас, а заодно очистить від скверни, принесе щастя, радість і душевний спокій!

Вітаємо Вас і Ваших близьких зі світлим християнським святом, бажаємо лише радісних звісток, які приходять до Вашої оселі, теплоти сімейного спілкування, гармонії з собою і світом, щирої віри і любові до ближніх.

Привітати з Водохрещем

Привітання з Водохрещем українською мовою

З Хрещенням Господнім, хай свята водиця понесе з собою всі негаразди і подарує здоров’я тілу, мир і благоденство душі!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю бути справжніми, натуральними, ідентичними і індивідуальними!

Вітаю Вас з найбільшими православними святами – Богоявленням і Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб на Вас зійшла свята Божа благодать. Щоб тіло і душа, омиваючись освяченою водою, наситилися здоров’ям, легкістю, втіхою. Щоб пішли біль, досада, розчарування, ненависть і пороки, а на зміну їм в душі запанували мир, спокій і злагода!