Привітання з Водохрещем до сліз

У нашій добірці безліч найкращих привітань з Водохрещем до сліз які буде приємно почути кожному

Вітаю тебе з одним з найголовніших свят християн – Господньому Хрещенням! Цей день є відкриттям нового рівня життя, адже 19 січня з’являється унікальна можливість змити з себе всі гріхи, всі хвороби, все злі помисли і невдачі. І ось уже з чистою душею, з очищеним тілом ти зможеш продовжити свій життєвий шлях. Я бажаю тобі не зустрічати перешкод, нехай негаразди обходять тебе стороною! Довгих років щасливого життя, здоров’я і благополуччя!

Вітаю з Хрещенням і бажаю не цокотеть зубами і не мерзнути, а як дельфін прям в ополонку і назад. І нехай водиця наповнить тебе силами могутніми і здоров’ячко міцним, нехай все погане відстане від тебе навік, а щастя і удача прилипне, як п’явка.

Бажаю в день Богоявлення знайти Господа нашого в своїй душі. Нехай цей святий день стане одним з найщасливіших днів у твоєму житті!

Сьогодні – не просто свято, сьогодні особливий день, адже дві тисячі років тому відбулося Хрещення Ісуса Христа. Я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі вірити в бога щиро і від усієї душі, радіти життю, бути щасливим і цінувати те, що маєш! Нехай все буде добре!

В Хрещення Господнє бажаю відчути себе справжнім ХЕРУВІМ’ом: клопітливих, єдиновірних, Радісною, Унікальною, Піднесеної, Ідеальною, Магічною! З православним торжеством!

Дозвольте Вас привітати в день великого свята – Водохреща Господнє! Нехай мир і благодать приходить у Ваш будинок. Нехай свята вода змиє весь недуга і подарує міцне здоров’я всієї Вашої сім’ї. Нехай на серце і в душі в цей день буде радісно, ​​тепло і легко. Нехай ніколи не залишає Вас віра, надія і любов. Дай Вам Бог щастя, радості, мудрості і красиве кохання. Нехай завжди буде до Вас прихильна доля.

Поспішаю привітати з Хрещенням! Нехай водохресна вода охолодить душу і очистить від образ і тривог, а чиста любов зігріє і принесе благодать.

Хрещення на Русі було одним з найбільш шанованих свят. Це свято, коли ми очищаємо свою душу і тіло, свято, коли ми розуміємо, як важливо бути добрими і люблячими. Я хочу, щоб Свята Вода захистила Вас, Ваш будинок і Ваших близьких від усіх бід і негараздів. Будьте щасливі. Нехай Вас завжди розуміють твої рідні і близькі. Береже вас Господь!

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.