Привітання з Водохрещем до сліз, у прозі

У нашій добірці безліч красивих привітань з Водохрещем своїми словами які буде приємно почути кожному

Вітаю з Хрещенням Господнім і посилаю від свого серця побажання миру за вікном і в твоїй родині, благодаті в житті і в твоїй душі!

Нехай крижаною водою змиє всі хвороби, все страхи, все сумніву. Нехай мороз зруйнує всі тривоги і допоможе з новими силами ступити на вірний шлях.

Нехай Різдво увійде в ваш будинок і наповнить серця любов’ю, спокоєм і теплом! Щоб здоров’я не підводило, не падати духом, а ангел-хранитель буде оберігати від нещасть і бід. Бажаю чарівного свята!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем до сліз

Хрещення – свято очищення і оновлення і в цей день, я хочу тобі побажати, що б твоє життя стала світліше і чистіше, щоб благодать зійшла на твій будинок і всі близькі були здорові і щасливі!

У свято Хрещення Господнього від чистого серця бажаю невичерпної віри, міцного кохання, світлої надії і благодаті. Покропить водиця тіло і змиє все недуги, нехай у твоєму житті торжествує добро і достаток, нехай кожен день буде чарівним і радісним.

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю життєвої мудрості, біблійної праведності, господнього вибачення і людської доброти!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Вітаю з цим священним святом! Бажаю щоб цей день забрав всі печаліі тривоги, щоб Господнє благословення супроводжувало вас на життєвому шляху! Нехай свята вода в це свято змиє всі гріхи і прикрощі, очистити і душу і тіло і наповнить вас силою і прагненням!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє подарувало мир і гармонію твоєї душі, а також зміцнило щиру віру в серці! Нехай здоров’я буде міцним, любов – взаємної, а життя – прекрасним! Нехай Бог щодня посилає тобі промені добра!

У свято Богоявлення хочу привітати всіх віруючих і православних людей, побажати стійкості духу, злагодженості в роботі, яка буде підкріплена хорошим здоров’ям і відсутністю проблем, а також – чи не відпускати своєї віри і свято шанувати все звичаї!

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

У цей морозний чудовий ранок я поспішаю привітати вас з Хрещенням Господнім. Сьогодні занурившись в святу воду можна очистити свою душу від зла і гріхів, знайти здоров’я на цілий рік. Я бажаю вам чудового настрою, хай усмішка вас не покидає, щастям наповниться будинок, і все бажання неодмінно збудуться. Господь допоможе вам у всіх починаннях, не втрачайте віри. Міцного здоров’я, любові і всіх благ!