Привітання з Трійцею українською мовою

У нашій добірці безліч оригінальних привітань з Трійцею до сліз які буде приємно почути кожному

Зі світлим і божественним святом хочу привітати, з Днем Святої Трійці! Нехай благословенні будуть небеса, а наше життя наповнене любов’ю, добротою і умиротворенням! Нехай Святі образи зберігають нас і оберігають, а Господь дарує нам милість і життєву енергію. Спокою вам душевного, благополуччя, сімейного розуміння і благодаті. Нехай в цей день відійдуть усі негоди, образи і Божий захист восторжествує.

Моя дорога, улюблена сестра! Від душі вітаю тебе з чудовим святом – Днем Трійці! Нехай в цей день все буде так, як ти мрієш! Нехай безмежні чудеса захоплять твоє життя і понесуть тебе вперед, по хвилях любові і радості! Бажаю багато позитиву і найяскравіших подій!

Нехай сьогодні чаша серця наповниться любов’ю, чаша розуму – успішними ідеями, а чаша достатку – матеріальними цінностями. І нехай ці три чаші ніколи не спорожніють. З Трійцею!

Привітання з Трійцею у прозі

Привітати з Трійцею у прозі

З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Нехай кожен новий день приносить Вам Божу радість і Боже благословення! Сьогодні – день Святої Трійці, день, коли апостоли майже 2000 років тому, слухаючись веління Христа чекали хрещення Духом Святим. В цей день Бог явився їм у третій Своєю іпостасі! Дух Святий хрестив їх допоміг їм в подальшому будувати Церкви, дав дари зцілення, пророцтва і також інші дари. Нехай кожен Ваш день буде наповнений Божими чудесами і Його радістю!

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю прекрасного життя в кольорах любові і радості, в зелені надій і натхнення. Нехай Пресвята Трійця допомагає в благих справах і захищає від недобрих людей. Здоров’я, миру, гармонії і процвітання.

Чим пахне Трійця? Вона пахне свіжою скошеною травою, пахне юними берізками, пахне першими поцілунками і щасливим заливистим сміхом, спокоєм і великою вдячністю Пресвяту Трійцю за все блага, що ми отримали в цьому житті. Зі святом! Нехай запахи цього великого свята довго живуть у вашому серці і змушують щороку переживати цей світ знову.